FÜLES

Most derült ki: Harry herceg már jóval a Megxit előtt bankokkal tárgyalt

Harry herceg a világ egyik legnagyobb befektetési bankjával tárgyalt. Az biztos, filléres gondjaik sose lesznek.
  • Szerző: Ripost

Januárban jelentette be Harry herceg és Meghan hercegné, hogy önálló életet szeretnének kialakítani, ezért visszavonulnak a királyi családban betöltött szerepüktől. A pár a fiukkal, Archie-val már át is költözött Kanadába.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

A herceg és felesége anyagilag is függetlenedni akart. Az csak most derült ki, hogy Harry herceg már jóval a Megxit előtt lépéseket tett azért, hogy a pénz miatt sose kelljen aggódniuk. Tárgyalt ugyanis a világ legnagyobb befektetési bankjával, a Goldman Sachs-szal. Harry és Meghan létrehozta és bejegyeztette a Sussex Royal brandet, amelyet a szakítás után is megtarthattak. Ennek ügyében beszélt Harry a befektetőkkel, akik szerint a márka egy évtized múlva akár 1 milliárd angol fontot is megérhet majd.

Úgy tűnik, Harry herceg nagyon bevetette magát az üzleti életbe. A GS képviselőivel még novemberben találkozott, múlt héten pedig a JP Morgan bankház által Miamiban tartott rendezvényen jelentek meg Meghannal. Az eseményt egyébként „alternatív befektetési csúcstalálkozóként” tartják számon, mivel a világ legbefolyásosabb és leggazdagabb üzletemberei kapnak meghívást rá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?