FÜLES

Megviselte Szűcs Judithot a repülőútja: Az üléshez kötözték a fejem!

A népszerû énekesnő nyomasztó kalandjáról mesélt. Pár nappal ezelőtt furcsa élményben volt része a fedélzeten.
  • Szerző: P.E.

Szűcs Judith a napokban ért haza thaiföldi nyaralásáról, ahol egyaránt érték pozitív és negatív élmények. A hazafelé út például nem volt zökkenőmentes, de Judith lánya megtalálta a tökéletes megoldást a problémára.

"Nem tagadom, a repülőút kissé megviselt. Hazafelé nagyon szerettem volna aludni, de a fejem mindig lebillent, és azonnal felébredtem. A lányomnak, Timinek támadt egy szuper ötlete! Fogta a sálját, és odakötötte a fejemet az ülés támlájához. Erről sajnos nem készült fotó, pedig nagyon viccesen nézhettem ki. Szerencsére sikerült pár órát pihennem" – mondta a %RIPOST%-nak a diszkókirálynő, aki pár nappal ezelőtt ért haza, és már fel is vette a hazai ritmust.

"Testileg és lelkileg is hihetetlen változást hozott számomra ez a csodálatos nyaralás. Szépen lebarnultam, mindennap masszíroztattam, kisimultan, energikusan és kiegyensúlyozottan tértem haza, tele élményekkel. Megkezdődnek a koncertek, a tévéfelvételek, visszatértem a rendes kerékvágásba. Bevallom, legjobban a Duna és az autóm hiányzott. A vezetés szerelmese vagyok, szinte elvonási tüneteim voltak, hogy két hétig nem ülhettem volán mögé. A dunai panoráma pedig semmihez sem fogható" – tette hozzá mosolyogva Judith.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?