FÜLES

Megtörte a csendet a szakítási botrányban Tóth Vera!

Hetek óta az a pletyka kering, hogy az énekesnő és párja szakítottak. Egyre cifrább részletek kerülnek napvilágra az ügyben! Most Vera is megszólalt!
  • Szerző: T.B.

Az énekesnő so­káig nem szeretett volna megszólalni az ügyben, ám úgy gondolja, véget kell vetnie a rossz­indulatú pletykáknak.

"Abszolút megcáfolnám, hogy a párom társkeresőn vagy szextárskeresőn lenne regisztrálva. A mi kapcsolatunknak a bizalom a mozgatórugója, és ha bármi probléma volt, leültünk, és megbeszéltük. Nos, én nem láttam semmi olyan problémát a kapcsolatunkban, ami indokolta volna, hogy ezt tegye a párom" - kezdte a Blikknek az énekesnő.

Teljesen megbízom Ádámban. Azt gondolom, ma már bárki tud szerezni képeket a közösségi oldalakról, én is szoktam róla fotót posztolni, így nem nehéz létrehozni egy hamis profilt.

Ádám kommunikációs szakember, és tisztában van vele, hogy ilyet még akkor sem csinálhatna, ha komolyan megfordult volna a fejében, hogy regisztrál egy ilyen oldalra, hiszen pontosan tudja, hogy a barátnője híres ember, így hamar kiderülne, ha tilosban járna" - mondta Tóth Vera.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?