FÜLES

Csak most derült ki, mi volt a Buckingham-palota legdurvább húzása Meghan ellen

Ez egy újabb ok, amiért Meghan és Harry nagyjából egy éve úgy döntöttek, hogy lelépnek a királyi családból.
  • Szerző: The_M

Onnantól kezdve, hogy Harry megkérte Meghan Markle kezét, kitört a háború az egykori színésznő és a brit királyi család között. A történet végét mindenki ismeri, de egy igencsak komoly indokot eddig nem ismertünk, ami a Megxithez vezetett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

Az egyik brit napilap észrevette, hogy Meghan neve eltűnt Archie születési anyakönyvi kivonatából, és Őkirályi felsége, a sussex-i hercegnéjeként szerepel benne. A lap azt hitte, hogy Meghan és Harry ezzel tisztelgett Diana előtt, aki az Őkirályi felsége, a walesi hercegné néven szerette emlegetni magát. A rajongók meg is hatódtak a gesztustól, de korai volt a lelkendezés.

Ugyanis később a sussexi pár sajtósa kiadott egy közleményt, melyben leírták, hogy a Buckingham-palota döntött arról, hogy Meghan neve eltűnjön a kisfia első hivatalos okmányából, és önhatalmúlag módosították 3 héttel később. Harryék nem akarták az átírást, mert tiszteletlenségnek tartották, mert ez olyan, mintha egy anya névtelen akarna lenni a gyereke anyakönyvében. De nem tehettek ellene semmit.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?