FÜLES

Őrjöng a palota: kényes családi titkokat akar nyilvánosságra hozni Meghan és Harry

A királyi családnak már az is sok, hogy egy sorozatban megmutatták, hogy Diana bulimiás volt. Meghanék ennél is nagyobbat robbanthatnak.
  • Szerző: Ripost

Palotai források megszellőztették, hogy áll a bál a királyi családban, mióta Harry és Meghan bejelentette, leszerződtek a Netflixszel. A herceg és a felesége nem is tagadják, hogy lesz, amikor a saját családi történeteiket fogják feldolgozni – és nem csak a kettejük életét, hanem az egész Windsor-házét...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

Emiatt van feszültség most a Buckingham-palotában, ugyanis érthető okokból sem a királynő, sem a család többi tagja nem szeretné az emberek orrára kötni a magánéletét, vagy éppen azt, kinek milyen betegsége, botránya vagy nehézsége volt.

Már azért is kényelmetlenül érzi magát a királyi család, mert a Netflix egyik sorozatában, A koronában bemutatták, hogyan küzdött Diana hercegnő a bulimiával.

De a Netflix András herceget sem kíméli, hiszen nagy sikerrel vájkálnak Jeffrey Epstein életében, amiben bizony a herceg is fontos szerepet kapott.

A palotai források azt kijelentették, hogy ha Harry és Meghan olyan filmeket és műsorokat tervez, amelyben a királyi család életét nem a megszokott módon, hanem magánszemszögből akarják megmutatni, az biztosan tovább mélyíti a szakadékot a hercegi pár és a család között.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?