FÜLES

Meghan Markle 70 ezer forintos tortát és szupersztárokat kap a 40. szülinapjára

Ma lép be a negyvenesek táborába a brit királyi család legnagyobb ellensége, aki az angol rokonság helyett a hollywoodi kamubarátok köszöntenek majd.
  • Szerző: The_M

Tavaly a koronavírus-járvány miatt csak Harry, a közös fiuk és az édesanyja ünnepelte meg Meghan Markle utolsó harmincas születésnapját. Idén csendes ünnepségről szó sem lesz, ugyanis Oprah partiszervezője olyan bulit rittyentett össze mára a hercegnének, amire jó ideje nem volt példa Los Angelesben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Meghan a törölt Instagram-oldala egyik fotója alapján régen beérte minimális ünnepléssel is

Meghan a törölt Instagram-oldala egyik fotója alapján régen beérte minimális ünnepléssel is
(Fotó: Instagram)

Bár a korlátozások miatt még mindig nem lehet tömegrendezvényt tartani Kaliforniában, de a lehetséges 65 emberbe azért jó sok sztár belefér, akiket Meghan meghívott. Persze az más kérdés, hogy sem Tom Cruise, sem Kim Kardashian, sem Jennifer Aniston nem mondható túl közeli barátjának, így nem biztos, hogy élnek a meghívással.

Ha a buli szellős is lesz, Meghan biztos örül majd a tortájának, amit Harry maga intézett. A hírek szerint egy felkapott Santa Barbara-i pékség felel a szülinapi édességért, ami egy „átlátszó” torta lesz vágott virágokból készült dekorációval. Az „átlátszó” torta lényege, hogy a krémborítás alól több helyen kilátszik az édesség belseje, ezért átlagosan 70 ezer forintnyi dollárt kérnek el. Ez a cukrászati stílus most nagy divat arrafelé, miközben egy vérbeli nagymama szégyellné magát, ha ilyen hiányosan borítana be egy tortát az unokájának.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Posies & Sugar (@posiesandsugar) által megosztott bejegyzés

Meghan azonban nem csak kap, hanem ad is majd. Legalábbis sokan arra számítanak, hogy a sussexi lázadó hercegi pár most fogja először megmutatni június 4-én született kislányukat. Hiszen egy 40. születésnap kiváló alkalom erre.

A királyi család tagjai rendkívül elegáns módon már mind felköszöntötték az őket tönkretenni akaró egykori színésznőt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?