FÜLES

Megdöbbentő dolgot mondott a rács mögött Pásztor Anna késes zaklatója

A dunaszerdahelyi férfi állítja: még mindig fülig szerelmes az énekesnőbe.
  • Szerző: Doris

Ígéretet tett a börtönben Pásztor Anna késes zaklatója, aki még egy augusztusi Anna & the Barbies koncertre csempészte be a fegyvert, miután korábban szerelmes levelek tucatjait küldte az énekesnőnek.

A dunaszerdahelyi férfi azt mondta, hogy soha többé nem fogja zaklatni az énekesnőt, sőt, a rá kiszabott büntetésbe is belenyugszik.

"Nem akartam őt bántani. Csak azért volt nálam kés, mert nincsenek fogaim, s úgy tudok enni, ha az ételt pici darabokra vágom. Sosem tudnék kárt tenni Annában, hiszen szeretem. Még most is. A szerelem nem múlik csak úgy el"

- nyilatkozta a Blikknek a rács mögé került József, aki azt is elárulta, az a koncert lett volna az utolsó találkozásuk.

A kissé furcsa felfogású férfi szerint Anna sosem adott neki egyértelmű elutasító választ, nem mondta, hogy nincs esélye. József ennek ellenére vállalja a büntetést.

"Nem fellebbezem a letartóztatás ellen. Ha bűn az, hogy piszkáltam, zaklattam Annát, akkor vállalom a következményeket, és leülöm, amit kell. Bár már voltam házas, szeretnék újra megnősülni, családot, gyerekeket" - álmodozott a férfi, akit az sem érdekel, hogy mit állapított meg róla az elmeszakértői vizsgálat.

Tudja magáról, hogy bolond, de állítása szerint ez így jó is neki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?