FÜLES

Megdöbbentő dolgot mondott a rács mögött Pásztor Anna késes zaklatója

A dunaszerdahelyi férfi állítja: még mindig fülig szerelmes az énekesnőbe.
  • Szerző: Doris

Ígéretet tett a börtönben Pásztor Anna késes zaklatója, aki még egy augusztusi Anna & the Barbies koncertre csempészte be a fegyvert, miután korábban szerelmes levelek tucatjait küldte az énekesnőnek.

A dunaszerdahelyi férfi azt mondta, hogy soha többé nem fogja zaklatni az énekesnőt, sőt, a rá kiszabott büntetésbe is belenyugszik.

"Nem akartam őt bántani. Csak azért volt nálam kés, mert nincsenek fogaim, s úgy tudok enni, ha az ételt pici darabokra vágom. Sosem tudnék kárt tenni Annában, hiszen szeretem. Még most is. A szerelem nem múlik csak úgy el"

- nyilatkozta a Blikknek a rács mögé került József, aki azt is elárulta, az a koncert lett volna az utolsó találkozásuk.

A kissé furcsa felfogású férfi szerint Anna sosem adott neki egyértelmű elutasító választ, nem mondta, hogy nincs esélye. József ennek ellenére vállalja a büntetést.

"Nem fellebbezem a letartóztatás ellen. Ha bűn az, hogy piszkáltam, zaklattam Annát, akkor vállalom a következményeket, és leülöm, amit kell. Bár már voltam házas, szeretnék újra megnősülni, családot, gyerekeket" - álmodozott a férfi, akit az sem érdekel, hogy mit állapított meg róla az elmeszakértői vizsgálat.

Tudja magáról, hogy bolond, de állítása szerint ez így jó is neki.