FÜLES

750 millióért árulják Mádai Vivienék balatoni kúriáját

Igazi kuriózum a Gombás kúria a Balaton-parti településen, amely a Mokka műsorvezetője, Mádai Viven szüleinek tulajdonában áll. De talán már nem sokáig.
  • Szerző: szbd

Eladósorba került, 750 millió forintért lehet megvásárolni a műemlékké nyilvánított Gombás kúriát, ahol Mádai Vivien szinte az egész gyerekkorát töltötte.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

750 millióért árulják a Gombás kúriát, Mádai Vivi gyerekkori otthonát

750 millióért árulják a Gombás kúriát, Mádai Vivi gyerekkori otthonát (Fotó: Instagram)

„A szüleim vállalkozásként üzemeltetik. Amikor gyerekek voltunk, ideköltöztünk és szépen lassan újítgatták” – mondta korábban a Mokkában Vivien, aki azt is elárulta, hogy 7-8 éves lehetett, amikor beköltöztek a kúriába, és egészen 15 éves koráig ott élt.

750 millióért árulják a kúriát

750 millióért árulják a kúriát (Fotó: Balatonhomes)

A csinos tévés gyerekkorának egyik legkedvesebb színterét most az interneten hirdetik – írta meg a Blikk. A hirdetésben szerepel, hogy a kúria felújított állapotban van, az ingatlan 850, a telek maga 2500 négyzetméter. A 18. század végén a Tamás-hegy lábánál épült nemesi borház igazi luxusszállodaként lett kialakítva, még wellness részleget is létrehoztak benne a tulajdonosok. 30 vendég fogadására képes és szinte sosincs szabad szoba.

Miért válik meg a család az értékes ingatlantól, ami jól menő vállalkozásként üzemel hosszú évek óta? Megkeresték Mádai Vivient, de nem árult el részleteket.

„Már régóta árulják, de nem az én tulajdonom, nem is szeretnék erről nyilatkozni” – mondta röviden Mádai.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?