FÜLES

L.L. Junior nem adja fel, vissza akarja hódítani feleségét: „Dolgozunk a kapcsolatunkon”

Mindenre fény derült a házaspár egyik barátjának köszönhetően. Emiatt költözhetett el az énekestől Kinga.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a beszámolt, néhány hete váratlanul úgy döntött L.L. Junior felesége, hogy elköltözik a rappertől, és magával viszi a közös kislányukat is. Majd Junior árulni kezdte a közös luxusotthonukat is, ami egy újabb jele volt annak, hogy válás lesz a házasságukból.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Azonban most úgy tűnik, hogy Kingával ismét közelítenek egymás felé. Junior ugyanis randira hívta Kingát, hogy tisztázni tudják azt, ami kettőjük között történt.

L.L. Junior nagyon boldog a családja oldalán

L.L. Junior és a felesége külön élnek egymástól
Fotó: Ripost

A Blikknek megszólalt a pár egyik ismerőse és elárulta, mi válthatta ki a szerelmesek között a törést.

„A szakítás után Junior a munkába temetkezett, rengeteg fellépése, koncertje volt, dolgozott és bulizott, de amikor hazament és egyedül volt, rájött, hogy mit veszített. Tudta, hogy neki kell megtennie az első lépést, és bár békében váltak el egymástól, valamint kislányuk, Lili miatt amúgy is folyamatosan tartották a kapcsolatot, időnként találkoztak, ám Junior szeretett volna kettesben lenni a feleségével, ezért randira hívta Kingát. Rég volt olyan, hogy csak maguk lehettek, hiszen egy pici baba mellett ezt nem könnyű megoldani, ráadásul a szürke hétköznapok őket is bedarálták” – magyarázta a barát.

Valószínűleg hosszú út vár még L.L. Juniorra és Kingára, de van még rá esély, hogy legyőzik ezt a hullámvölgyet is és ismét egy párt fognak alkotni a jövőben. A házaspár barátja szerint azonban Kingának több időre is szüksége lesz, hogy visszaköltözzön a törökbálinti házba és egyelőre a kibérelt házában akar maradni kislányával.

A lap felkereste Kingát és Juniort is, kettőjük közül a zenész fogalmazott szűkszavúan az enyhülés kapcsán.

„Annyi van, amit le is írtam. Dolgozunk a kapcsolatunkon...” – mondta L.L. Junior.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így lesz olyan a töltött káposzta, mint a nagyié
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?