FÜLES

„Sok szomorúság van most a szívemben” – Körtvélyessy Zsolt magánnyomozók segítéségét kérte

Felesége elvesztése után újabb tragédiát élt át a Jászai Mari-díjas színművész. Körtvélyessy nem érez magában elég erőt a küzdelemhez.
  • Szerző: Ripost

Nagyon nehéz időszakot élt át Körtvélyessy Zsolt. A Jászai Mari-díjas színművész, 45 évnyi boldog házasság után, karácsony előtt vesztette el feleségét, Egerszegi Juditot. A színésznő mindössze öt hét alatt halt bele a koronavírusba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem sokkal később, karácsony estéjén, amikor L.L. Juniornál vendégeskedett, idegenek törtek be hozzá. A tolvajok minden értékes és mozdítható tárgyat elvittek. A Bors oldalának elárulta, hogy lomtalanítás közben követte el a hibát, amikor idegeneket engedett be a házába. Elvitték az értékes pénzgyűjteményét, festményeket, porcelánokat, sőt még azt a totemoszlopot is, amit Cseh Tamástól kapott.

„Olyan sok szomorúság van most a szívemben a feleségem elvesztése miatt, hogy nem érzem elég erősnek magam ahhoz, hogy évekig bíróságra járjak. Egyszerűen nincs erre energiám” – kezdte megtörten Körtvélyessy Zsolt a lapnak.

Kortvelyesi Zsolt veszteségeirőlbeszélt

Kortvelyesi Zsolt nehéz időszakot tudhat maga mögött
Fotó: Végh István / Bors

„De természetesen nem hagyom, hogy ezek a tolvajok nyugodtan aludjanak, és azt higgyék, hogy megúszták. Magánnyomozókat fogadtam, hogy ők eredjenek a nyomukba. Biztos va­gyok benne, hogy rövid időn belül meg is lesz­nek, mert sejthető, hogy merre kell keresni őket. Nekem az is elég, ha szépen visszahordanak mindent, amit elvittek. Hívő ember vagyok, a büntetésüket úgyis meg fogják majd kapni a Jósistentől” tette hozzá Körtvélyessy .

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?