FÜLES

Kortalan vonzalom? 40 évvel fiatalabb nőt szeret a híres magyar rendező

Egy mindössze 25 éves, kezdő színésznő csavarta el a neves rendező, Szurdi Miklós fejét. A fiatal Zsófi már össze is költözött választottjával, akinek életébe három válás után köszöntött be ismét a szerelem.
  • Szerző: Doris

Szurdi Miklós a Bors értesülései szerint már 3 éve alkot egy párt a nála négy évtizeddel fiatalabb Pető Zsófiával, szerelmüket azonban egészen idáig sikerült titokban tartaniuk. A kezdő színésznőt cseppet sem zavarja a hatalmas korkülönbség, mint ahogy az sem, hogy választottja már túl van három váláson és hat gyermeke is van. A legkisebb épp akkor lett iskolaköteles, amikor a fiatal lány leérettségizett.

Szurdi és kedvese az Aida című musical kapcsán kerültek igazán közel egymáshoz, Zsófi alakítja ugyanis a darab címszerepét, miután Oláh Ibolya kiszállt a produkcióból. Szurdi Miklós pedig a darab rendezője, így kettejük románca munkakapcsolatként kezdődött, csak később vált szerelemmé.

A Bors egyik munkatársa egy rendezvényen megpróbálta kifaggatni kapcsolatáról az októberben 65. születésnapját ünneplő Szurdit, aki azonban egy szót sem árult el magánéletéről.

Első felesége, Gór Nagy Mária azonban sok boldogságot kívánt nekik. A sors pikantériája, hogy Szurdi egykori neje egészen közelről ismeri a rendező új szerelmét, hiszen Zsófi az ő színitanodájában tanult. A Bors egyik olvasója már többször is látta őket együtt Mária házánál, aki a jelek szerint remek kapcsolatot ápol egykori férjével és annak új választottjával.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?