FÜLES

Őszinte vallomás: fontos pillanat jött el Köllő Babett életében

A csinos színésznő úgy érzi, beteljesült az egyik legnagyobb vágya. A Sztárban sztár leszek! műsoráról ejtett pár szót.
  • Szerző: Ripost

Köllő Babett a Sztárban sztár leszek!-nek köszönhetően fedezte fel, hogy a zene és tanítás mennyire fel tudja tölteni az embert. Úgy érzi, hogy bár sok energia kell hozzá, ezerszer több energiát kap vissza nap, mint nap.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Minden színész életében eljön az a pillanat, amikor nekiáll tanítani, vagy elkezd rendezni. Nálam a rendezés még nincs meg, de a tanítás az már megy. Fantasztikus érzés, mert újra tölt ez az egész. Mindig azt szokták mondani, hogy mire megtanulsz énekelni, a dalod már rég nem arról szól” – mesélte Babett, aki most érzi igazán, hogy ez a feladat mennyi energiával tölti el, és visszaigazolásként ezt érzi mentoráltjain is.

Köllő Babett fejfájás

Ripost
képen: Köllő Babett

„A mentoráltjaim menet közben rádöbbentenek arra, hogy pontosan miért is kezdtem el ezt az egészet csinálni. Nagyon jó dolog fiatalokkal foglalkozni” – árulta el a mester, aki magát egyébként a csapat anyukájának érzi.

Ha érdekel, hogy Babett mit mesélt még a versenyről, hogy milyen mesternek tartja magát, és hogy jött össze közelebbről is a tanítványaival, akkor keresd a pénteki Metropolt a terjesztőknél, vagy látogass el a www.metropol.hu oldalára.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Házi szaloncukor egyszerűen
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?