FÜLES

Kitálaltak az alkalmazottak: „Meghan úgy viselkedett, mintha sztár lenne, levelekben követelőzött”

Meghan Markle hercegnéként is sztárallűröket mutatott, minden reggel zaklatta a személyzetet.
  • Szerző: Ripost

Meghan Markle az alkalmazottak szerint hercegnéként is azt képzelte, hogy sztár, és minden reggel e-mailekkel bombázta a személyzetet, hogy milyen feladatokat akar elvégeztetni velük. A követeléseinek pedig se szeri, se száma nem volt....

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

„Nem igazán értette meg, hogy Sussex hercegnéjeként neki is kötelességei vannak, olyan feladatok, amelyeket meg kellene csinálnia. Ehelyett minden reggel zaklatta a személyzetet, hosszú levelekben taglalva, mit vár el és mit akar. Akkora nyomást helyezett az emberekre, hogy sokan nem is bírták – mondta a Telegraphnak az egyik alkalmazott.

Több alkalmazottja szerint Meghan nagyon jól meg tudta játszani a nyilvánosság előtt, hogy mennyire kedves, a kulisszák mögött ugyanakkor határozott és egocentrikus ember volt.

„Meghan egyértelműen tudja, hogy mit akar és nagyon magabiztos. Sokszor megkérdezte, hogy egy feladatot miért is kellene neki megcsinálni, máskor pedig egyenesen kijelentette, hogy arra nem hajlandó. Nem értette meg, hogy a címével együtt kötelességei is vannak”.

És ezeket olvastad már?