FÜLES

Kitálalt Berki Krisztián: Ennyi pénzt hagyott Pamelának a szakítás után

A Life TV műsorvezetője elárulta a részleteket.
  • Szerző: Ripost

A Life TV Bréking! című műsorában meglepő részleteket árult el a szakításáról Berki Krisztián! A műsorvezetők és a vendégek a házassági szerződés fontosságáról beszélgettek, Berki pedig egyértelműen kijelentette, hogy csak felesleges papírmunkának tartja az egészet. Demcsák Zsuzsa azonban rákérdezett arra, hogy a múltban, hogyan állapodott meg a szakítás után egykori párjával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Berki nem kertelt, a tőle megszokott őszinteséggel beszélt előző kapcsolatáról. Bár volt párja nevét nem mondta ki, a részletekből egyértelműen kiderül, hogy Hódi Pamelára célzott. A két híresség kapcsolata 2012-ben kezdődött, született egy gyermekük is, ám végül öt év után, 2017-ben szakítottak. A különválás részleteibe eddig egyik fél sem ment bele, de most Berki megtörte a csendet.

A Bréking! házigazdája szerint egy ilyen helyzetben is korrektnek kell lenni, és bár a közös vagyonról nem volt szó, hatvanmillió forintot és egy új autót otthagyott a szakítás után Pamelának.

„Én egy lottónyeremény árát hagytam ott: hatvanmillió forintot és egy új autót. Nálunk ez úgy történt, hogy Berki Krisztián és dublőre mindent finanszírozott, ő pedig a saját bevételeit eltette. Amikor szakítottunk, akkor azt mondtam, hogy nincsen közös, de az eltett vagyon az mind az övé, meg kap egy új autót. Az öt év alatt, amíg együtt voltunk, megspóroltam neki” – fogalmazott Krisztián. A Bréking! pénteki adásából pedig az is kiderül, mi a véleménye a többi vendégnek Berki cselekedetéről.

És ezeket olvastad már?