FÜLES

Kislánya kedvéért leérettségizik Caramel

A népszerû énekesnek már régóta dédelgetett álma, hogy újra iskolapadba üljön, ám az élet mindeddig folyamatosan keresztbe húzta a számításait. Most azonban Caramel nagy bejelentést tett a Ripost.hu-nak!
címkék:
  • Szerző: B.M.

Hamarosan ismét nekivág a tanulásnak az énekes, aki a színpadon már bizonyította elképesztő tehetségét, ám úgy érzi, az élet más területein is meg kell mérettetnie magát.

Ez a gondolat nem most fogalmazódottmeg Caramel fejében, hanem már évekkel ezelőtt, de sajnos mindeddig nem volt lehetősége arra, hogy átlépje az iskola küszöbét.

„Szeretném bepótolni, amit eddig elvesztegettem az életemben.

Régebben elkezdtem a középiskolai tanulmányaimat, de az utolsó évemet nem sikerült befejezni. Az a legfőbb célom, hogy leérettségizzek, és még az is lehet, hogy a főiskolai tanulmányokhoz is kedvet kapok a későbbiekben.” – kezdte el a nak Caramel, aki abba is beavatott bennünket, hogy miért halogatta eddig a vizsgákat. „Eleinte minden idegszálammal a karrieremre koncentráltam, majd

amikor megtudtuk Szilvivel, hogy kisbabát várunk, már nem szerettem volna iskolapadba ülni.

Elhatároztam, hogy várok egy kicsit a tanulással, amíg Szofi nagyobb lesz. Jövőre kerül bele a napirendembe az érettségire való felkészülés. Nem húzom tovább! A kislányomnak is tartozik ennyivel!” – osztotta meg portálunkkal a népszerű énekes.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?