FÜLES

Kis Grófo reagált Szabó Zsófi vádjaira

A mûsorvezető vérig sértette a mulatós királyt, aki már tudja, hogyan oldja meg a konfliktust.
  • Szerző: Ripost

Sokként érte Kis Grófót a hír, miszerint Szabó Zsófi azt állította az Esti Frizbiben, hogy az énekes szégyent hoz a cigányságra. A műsorvezető azért fakadt ki, mert nehezményezte Grófo korábbi nyilatkozatát, melyben azt ecseteli, náluk a nőknek a konyhában a helyük.

Az incidens nemcsak azért kellemetlen, mert Kis Grófo zenélt Zsófiék szeptemberi esküvőjén, hanem azért is, mert Zsófi férjének családja kifejezetten jó viszonyban van a mulatós királlyal.

„Most beszéltem a családtagjaival, hiszen én is az imént szembesültem azzal, amit nyilatkozott. Nehezen tudtam elhinni, hogy ezt mondta rólam. Édesapám múltkori nyilatkozata, miszerint a nőknek a konyhában a helyük, félre lett értve. Ez a nyolcvanas években volt így, ma már nem” – nyilatkozta a %%-nak az énekes.

Grófo elmagyarázta, hogy ha férfitársaság van a háznál, akkor egy asszonynak egyedüli nőként nem illik odaülnie közéjük. Azt viszont fontosnak tartotta kiemelni, hogy otthonukban a nőknek semmi nincs tiltva, az asszonyokat náluk a legnagyobb tisztelet övezi. Szabó Zsófira nem haragszik, de nem titkolta, rosszul érintették a műsorvezető szavai, hiszen kedveli a lányt.

„Nem gondolom, hogy a családommal szégyent hoznánk a romákra, tisztességesen élünk. Zsófit nem akarom megsérteni."

Lehet, hogy új hagyományt vitt Zsoltiék családjába, ezt tiszteletben tartom.

"Személyesen fogjuk megbeszélni ezt a nézeteltérést, mert jó kapcsolatot ápolok az apósával és a férjével. Õk már tudják, mit mondott Zsófi, hamarosan sor kerül az ügy tisztázására” – ígérte Grófo.

Szabó Zsófi tehát felborzolta a kedélyeket a két család között, csütörtök délután ezért élő facebookos bejelentkezésben kért bocsánatot Grófótól. Hozzátette, szerinte Kis Grófo a munkásságával példát mutat a cigányságnak.

"Felhívtam Grófót, és bocsánatot kértem tőle. Nyilván vállalom a szavaim, de így, hogy már engem is érint a téma -  hiszen a férjem által én is cigány vagyok -, nagyon  szívemen viselem a cigányság sorsát” – szögezte le büszkén Zsófi.

És ezeket olvastad már?