FÜLES

Megszólalt Kinizsi Ottó: Ezért nem beszélt évekig Lékai-Kiss Ramónával

A Dancing with the Stars elődöntőjében békültek ki.
  • Szerző: Doris

A Dancing with the Stars elődöntőjének egyik legmeghatóbb pillanata kétségkívül az volt, amikor Lékai-Kiss Ramóna könnyezve borult Kinizsi Ottó nyakába, mi­után eltáncolta a paso doblét. Rami élő adásban vallotta be, évekre megszakadt a kapcsolatuk. A rejtélyes vallomás részleteiről akkor még semmit nem lehetett tudni, ám Ottó a Borsnak mindent elmondott!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Gyakran előfordul, hogy két ember nagyon közel kerül egymáshoz, az élet azonban mégis, akár hosszú évekre is elsodorja őket egymástól. Pontosan ez történt Lékai-Kiss Ramónával és Kinizsi Ottóval is, akik félszavakból is értették egymást, mindent tudtak a másikról, egy utólag butának tűnő félreértés miatt azonban évekig nem beszéltek. A TV2-n látható Dancing with the Stars kellett ahhoz, hogy egy pillanat alatt visszataláljanak egymáshoz! De mi is volt a gond?

Erről faggatta a Bors az élő show után Kinizsi Ottót!

Fotó: TV2

Akkoriban nekem volt egy nagyon fontos elő­adásom, extrém performansz volt, egy szál semmiben voltunk a színpadon. Nekem színészként ez nagyon meghatározó volt, és fontos lett volna, hogy Ramóna ott legyen a nézőtéren, vagy legalább, hogy elújságolhassam neki a dolgot. Igen ám, de ő épp akkor utazott ki Amerikába nyelvet tanulni, ment ki a reptérre, nem hívott vissza. Amikor kint volt a tengerentúlon, nem is tudtam, mi van vele, kialakult köztünk egy meg nem értettség – kezdte a Borsnak Kinizsi Ottó, hozzátéve: ő azt hitte, hogy Rami sértődött meg, Rami pedig azt, hogy Ottó neheztel rá.

20211113 Dancing With The Stars elődöntő fotó:Szabolcs László

A félreértés évekig elhúzódott, a két régi barát eltávolodott egymástól. Persze előfordult, hogy küldtek egymásnak egy udvarias születésnapi, vagy újévi üzenetet, de arra általában nem érkezett válasz. Ottó szerint idővel mind a ketten nyitottak volna a másik felé, ám a Dancing with the Stars felgyorsította ezt a folyamatot.

Ment egy csiki-csuki köztünk, de ezt nem úgy kell elképzelni, hogy egyáltalán nem beszéltünk, vagy nem futottunk össze, csak kellett egy áttörés. Most, az elődöntőben megtörtént ez a pillanat! Az kellett, hogy odamenjek hozzá és azt mondjam: na, most drukkolj! Most tedd meg azt, amit sok-sok évvel ezelőtt nem tudtál megtenni! Egy pillanat alatt ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Szerintem egy igaz barátság így működik. A kettőnk konfliktusa csak egy ostoba félreértés volt, amit nyilván én is hülyén kezeltem, és tündérmesébe illő, hogy Ramival visszataláltunk egymáshoz, mint ahogy az is, hogy táncolhatok a fináléban – mondta.

Nagy Réka és Hegyes Bertalan búcsúzott

A döntő kapujában Nagy Réka és Hegyes Bertalan, valamint Árpa Attila és Stana Alexandra izgulhatott, ők kerültek ugyanis a veszélyzónába, annak ellenére, hogy Árpa a zsűri értékelése alapján az első helyen állt. Végül a színész jutott be a Dancing with the Stars második évadának döntőjébe, Nagy Réka és Hegyes Bertalan számára pedig véget ért a verseny.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?