FÜLES

Kiderült, ezért nem mutatja meg kislánya arcát Bódi Csabi

Hatalmas a boldogság a Bódi családban, hiszen alig pár hónapja megszületett Lilien. A büszke szülők öröme azonban nem felhőtlen, ugyanis több fenyegető üzenetet is kaptak, amiért nem mutatják meg a nyilvánosságnak kislányuk arcát.
  • Szerző: sv

Idén, Valentin-napon született meg Bódi Csabi harmadik gyermeke, Lilien Anna. A család már nagyon várta a kislány érkezését, ám arra nem számítottak, hogy örömüket beárnyékolja pár rosszindulatú üzenet. A mulatós zenész ugyanis több ezer megkeresést kapott már a közösségi oldalán, hogy mutassák meg a nyilvánosságnak kislányukat, azonban akadtak olyanok, akik képtelenek elfogadni Csabiék döntését, és fenyegető üzenetekkel bombázták a családot. A zenész a %%-nak árulta el, mi az oka annak, hogy nem mutatják meg gyermekük arcát.

"Rengeteg üzenetet kapunk a közösségi oldalakon, sőt még a koncerteken is odajönnek, hogy mutassuk meg a kislányunk arcát. Az emberek többsége szerencsére megérti a döntésünket, azonban vannak olyanok, akik fennhangon vonnak kérdőre. Sokan ezt büszkeségnek vélik, azonban mi csak óvni szeretnénk Lilient" - kezdte lapunknak a népszerű zenész, aki azt is elmondta, milyen babonától szeretnék megóvni a gyermeküket.

A kislányunk még nincs megkeresztelve és féltjük a szemmel veréstől!  Nagyon sok rossz ember van a világban, és nem akarjuk közszemlére tenni!

"Lehet ennek semmi értelme, de jobb félni, mint megijedni, ezért amíg nem lesz megkeresztelve, addig nem szeretnénk megmutatni" - jelentette ki Csabi, majd hozzátette, kislányát a keresztelő után is ritkán fogja szerepeltetni, ugyanis a hagyományok szerint szeretnék majd felnevelni Ginával.

 

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor keresd a %% napilap csütörtöki számát az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?