FÜLES

Innen nincs visszaút: Weisz Fanni ezzel a döntéssel végleg lezárta házasságát

Ismerősei kizártnak tartják, hogy Weisz Fanni kibéküljön férjével, Hajmásy Péterrel.
  • Szerző: Ripost

Úgy tudni, hogy Weisz Fanni hosszú ideig rágódott rajta, hogy nyilvánosságra hozza-e élete nagy fájdalmát, hogy tönkrement a kapcsolata a férjével.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Fanninak iszonyatos erőbe tellett, hogy a nyilvánosság előtt is beismerje, valami nem működik, mi több, tönkrement. Kiírni a „szégyenét”, a kudarcát, egy olyan pont, amelyből már nincs visszaút – árulta el a Blikknek egy közeli ismerős, aki szerint a siket szépségkirálynő sosem szerette a magánéleti problémáit kiteregetni, éppen ezért az, hogy idáig eljutott, egy olyan döntés, amely véglegesnek tűnik.

Ráadásul a közösségi oldala tanúsága szerint Weisz Fanni az utóbbi napokban mindent megtett azért, hogy elinduljon a gyógyulás útján. Egyelőre a pár tagjai abban az időszakban vannak, amelyben még „üzengetnek” egymásnak. Nem meglepő hát, hogy a múlt hét végén például Péter lecserélte az eddig kettejüket ábrázoló profilképét a közösségi oldalán.

„A szakítás utáni időszak elején ennek még lehet jelentősége, persze ennek két olvasata is lehet, az egyik, hogy a kép cseréjével az egyik fél fájdalmat akar okozni a másiknak, vagy egyszerűen csak ő maga éli meg fájdalmasan, hogy ez a kép üdvözli a belépéskor„– magyarázta Makai Gábor klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta. „Ez egy gyászfolyamat, amelyben a papír aláírása egy olyan szimbolikus tett, amely elősegíti a lezárást, az elszakadást, a döntéssel való teljes azonosulást. Érzelmileg azonban egy szerelmi kapcsolatnak akkor van vége, amikor az ember eljut odáig, hogy a múltja részeként kezelje a dolgot, és az ezzel kapcsolatos emlékeket egyszerűen elteszi a megfelelő fiókba. Ekkor lesz képes bármelyik fél is őszintén nyitni egy új élet, egy friss kapcsolat felé.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?