HŰHA

Bréking: Weisz Fanni bejelentette, véget ért a házassága

Jó ideje egyetlen közös fotót sem osztott meg Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter. A sztárpár szomorú hírt közölt.
  • Szerző: Ripost

Váratlan döntést hozott Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter. A pár tagjai az Instagram-oldalukon jelentették be: alig két év után véget ért a házasságuk. Bár a részleteket nem árulták el, közleményük szerint nem volt harmadik fél a kapcsolatukban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Tisztelettel a közös múltunkra szeretnénk intelligensen búcsút mondani egymásnak és megőrizni szívünkben a szép pillanatokat, és tovább lépni.”

- indokolta döntését a modell.

Fanni és Péter 7 éve ismerkedtek meg egymással. Kapcsolatuk egészen eddig boldognak tűnt . 2018 augusztusában mondták ki a boldogító igent, azóta többször beszéltek arról, hogy készen állnak a családalapításra.

Péter posztjából kiderül: az utóbbi időben próbálták megmenteni a házasságukat, de ahogyan fogalmaz, hiába vártak rá, nem tért vissza az a bizonyos „szikra” a kapcsolatukba, ami a folytatáshoz kellett volna... Soraiból egyértelművé válik: a válást Fanni kezdeményezte.

„7 éve vagyunk együtt jóban-rosszban, rengeteg mindent megéltünk együtt, ami jóval nehezebb volt szerintem, mint a mostani! Plussz még azért rátett egy lapáttal ez a koronavírus is..! Nem nagyon tudok mit írni, csak annyit, hogy SZERETLEK BABA és tiszteletben tartom a kérésed és, hogy elindulsz egy másik úton..! Köszönöm, hogy a férjed lehettem (...)

- búcsúzott Péter Fannitól.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?