HŰHA

Bréking: Weisz Fanni bejelentette, véget ért a házassága

Jó ideje egyetlen közös fotót sem osztott meg Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter. A sztárpár szomorú hírt közölt.
  • Szerző: Ripost

Váratlan döntést hozott Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter. A pár tagjai az Instagram-oldalukon jelentették be: alig két év után véget ért a házasságuk. Bár a részleteket nem árulták el, közleményük szerint nem volt harmadik fél a kapcsolatukban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Tisztelettel a közös múltunkra szeretnénk intelligensen búcsút mondani egymásnak és megőrizni szívünkben a szép pillanatokat, és tovább lépni.”

- indokolta döntését a modell.

Fanni és Péter 7 éve ismerkedtek meg egymással. Kapcsolatuk egészen eddig boldognak tűnt . 2018 augusztusában mondták ki a boldogító igent, azóta többször beszéltek arról, hogy készen állnak a családalapításra.

Sziasztok! Sokan kerestek,irtok, miért nem láttok mostanában közös posztokat rólunk, igen jól sejtitek,valami megváltozott. Nem szeretnék jobban belefolyni, szeretném megőrizni a szép emlékeket! Köszönöm Petinek az együtt töltött szép éveket, a sok élményt.❤️ Tisztelettel a közös múltunkra szeretnénk intelligensen búcsút mondani egymásnak és megőrizni szívünkben a szép pillanatokat, és tovább lépni. Nincs harmadik fél, egyszerűen valamiért eddig tartott! 😢 Azt hiszem, nem mi vagyunk az egyetlenek akiknek nem sikerül. Azért osztom meg ezt Veletek, mert sokat megosztottunk magunkból a szerelmünkből és a hétköznapjainkból!🙏🏼😔 Köszönöm megtisztelő figyelmeteket és, hogy elfogadjátok,hogy nem szeretnék erről többet beszélni.😞 Kérem a sajtót, hogy tartsák tiszteletben érzésenket és fogadják el, hogy nem szeretnénk ezzel kapcsolatban nyilatkozni!🤚🏼 #szeretet #nyugalom #beke #koszonom #szeretlekpeti A fotók-videók-instastoryk felhasználása tilos!

Péter posztjából kiderül: az utóbbi időben próbálták megmenteni a házasságukat, de ahogyan fogalmaz, hiába vártak rá, nem tért vissza az a bizonyos „szikra” a kapcsolatukba, ami a folytatáshoz kellett volna... Soraiból egyértelművé válik: a válást Fanni kezdeményezte.

„7 éve vagyunk együtt jóban-rosszban, rengeteg mindent megéltünk együtt, ami jóval nehezebb volt szerintem, mint a mostani! Plussz még azért rátett egy lapáttal ez a koronavírus is..! Nem nagyon tudok mit írni, csak annyit, hogy SZERETLEK BABA és tiszteletben tartom a kérésed és, hogy elindulsz egy másik úton..! Köszönöm, hogy a férjed lehettem (...)

- búcsúzott Péter Fannitól.

Sziasztok!😢😢😢🖤🖤🖤 Rengetegen írtatok,írtok hogy ugye együtt vagyunk a Fannival..és hogy miért nincs közös kép,mi a baj,tudtok e segíteni..hihetetlen mennyire megismertetek minket es nagyon jól esik hogy ennyien szerettek!😢 Viszont jól éreztétek és gondoltátok,hogy valami nem oke,és eddig húztuk a dolgokat hátha vissza jön az a szikra ami kell hogy együtt lehessünk úgy ahogy 7évig!😔 Még mielőtt valaki rosszra gondolna,nincs harmadik fél..mindig is tiszteltük egymást és ezek után is így lesz!🙏🏻 Soha nem gondoltam volna hogy ez a 7-es szám tényleg jelent valamit,de sajnos van benne igazság! 7 éve vagyünk együtt jóban-rosszban,rengeteg mindent megéltünk együtt! Nem nagyon tudok mit írni csak annyit hogy SZERETLEK BABA😢! Köszönöm,hogy a férjed lehettem,a rengeteg közös emléket..,és tudod hogy mindig számíthatsz majd rám!❤️ #kincsem #hihetetlennekemis Szerettük volna ha Tőlünk tudjátok meg és nem össze-vissza az újságokból! Ezért kérünk Mindenkit tartsátok tiszteletben ezt a dolgot és fogadjátok el,hogy egy ideig nem szeretnénk erről nyilatkozni,beszélni! Ezzel tudtok segíteni most Nekünk!🙏🏻😔

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?