FÜLES

Kiszivárgott: II. Erzsébet teljesen átírta a végrendeletét, ez áll benne

Erzsébet királynő az elmúlt, igencsak viharos időszak fényében változtatott végakaratán!
  • Szerző: Doris

II. Erzsébet királynő a közelmúltban módosított végrendeletén. A lapok úgy tudják, a királynő eredetileg vagyonának tetemes részét férjére, Fülöp hercegre hagyta volna, ám miután a herceg egészségügyi állapota leromlott, a királynő fontolgatta a változtatást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kiszivárgott: II. Erzsébet teljesen átírta a végrendeletét, ez áll benne

Fotó: Northfoto

Az elmúlt időszak történéseinek fényében pedig a korábban kedvezményezett Harry herceg sem járt valami jól. A bennfentesek úgy tudják, Katalin hercegné és Vilmos herceg különösen kedves Erzsébet szívének, rájuk az uralkodónő az ékszereit hagyja, ezeknek értéke pedig több mint 200 milliárd forintnyi. Károly és Kamilla két mesés birtokot örököl, de vajon mit kapnak Harry-ék?

Nos, úgy tudni, hogy Harry herceg és felesége a brit királyi családból való kilépés után nem sokra számíthat Erzsébet királynőtől. A tervek szerint mindössze a windsori Frogmore Cottage rezidencia lesz az övék, azaz az a birtok, amit az uralkodó már korábban is nekik szánt, és amit a Megxit miatt elhagytak, valamint pár gyűrű a királynő gyűjteményéből. Bár sokan úgy gondolják, annak is örülhetnek, hogy egyáltalán kapnak valamit.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?