FÜLES

II. Erzsébet közbeavatkozott? Nem nyomoznak tovább András herceg ellen

Akármivel is vádolják a yorki herceget, mégiscsak ő a brit uralkodó kedvenc fia, és a tisztára mosása államérdek.
  • Szerző: The_M

Amint néhány hónapja Jeffrey Epstein legismertebb szexrabszolgája, Virginia Roberts beperelte András herceget szexuális erőszak miatt, a brit rendőrség is nyomozást indított. Ugyanis a nő vallomásában az is szerepel, hogy az azóta rejtélyes körülmények között öngyilkosságot elkövetett Epstein Londonba is elvitte őt, hogy a yorki herceg ott erőszakolhassa meg.

II. Erzsébet ktisztára mossa a pedofíliával vádolt kedvenc fia nevét

II. Erzsébet tisztára mossa a pedofíliával vádolt kedvenc fia nevét (Fotó: Northfoto)

András természetesen mindent tagad, hiába van a történetnek az ő részéről több hibája is, és nem hajlandó vallomást tenni a bíróságon, amikor elindul Amerikában a per. Sőt már attól sem kell tartania, hogy hazája rendőrsége valamit kiderít róla, ugyanis a Met szép csendben lezárta a nyomozást. Brit sajtóinformációk szerint a Scotland Yard nyomozói kihallgatták Virginia Robertset, és beszéltek más érintettekkel is, majd úgy döntöttek, hogy bűncselekmény és bizonyítékok hiányában lezárják az ügyet. Vagyis semmilyen büntetés vagy eljárás nem lesz a későbbiekben András ellen ebben az ügyben.

Ez az eredmény sokakat felháborított még Angliában is, hiszen egyértelmű, hogy sok mindenben hazudik a herceg. Például azt is tagadja, hogy valaha találkozott Robertsszel, miközben van róluk nyilvános közös fotó. A háborgók szerint maga II. Erzsébet avatkozott közbe, és a Met ezért zárta le a nyomozást. Hiszen, ha a brit rendőrök is arra a következtetésre jutnak, hogy a királynő kedvenc fia pedofil, akkor az súlyosan rombolná az uralkodó, a királyi család és az ország jó hírét.

A nyomozások és a bírósági per végeredményétől függetlenül, András már leírta magát a rokonoknál. Az anyja és a lányai az utolsó támogatói, Károly és a többi testvér, valamint Vilmos is elhatárolódott a yorki hercegtől, és nem érdekli őket, hogy ártatlan vagy bűnös. Már az is bőven sok nekik, hogy egy ilyen ügybe belekeveredett.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?