FÜLES

II. Erzsébet kemény szabályokat hozott meg Harryék miatt

A királynő szeretné elkerülni, hogy még nagyobb legyen a botrány Harry és Meghan miatt, ezért sok mindenen változtatott azonnali hatállyal.
  • Szerző: The_M

II. Erzsébet hivatalosan már reagált Harry és Meghan állításaira, és mélységesen elszomorítja, amiért ilyen dolgokon kellett keresztül mennie a sussexi hercegi párnak. A rasszista vádakat pedig kivizsgálja a családon belül, bár azt megjegyezte az uralkodó, hogy talán nem minden úgy történt, ahogy Meghanék emlékeznek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A királynő kezébe vette Meghanék ügyének intézését

A királynő kezébe vette Meghanék ügyének intézését (Fotó: Northfoto)

Emellett szigorú szabályokat léptetett életbe a királyi család tagjai és az alkalmazottak körében, durva büntetést kap az, aki Meghanról és Harryről bármilyen formában nyilatkozik, pletykál, vagy információt szivárogtat ki. II. Erzsébet nem akar további olajat önteni a tűzre, ugyanis most nagyobb a baj, mint Diana és Károly válásakor, vagy Andárás herceg pedofil botrányakor.

A kedélyek lecsillapítására Meghannal és Harryvel is felveszi személyesen a kapcsolatot az elkövetkezendő napokban, hogy átbeszéljék az Oprah-interjúban elhangzottakat. Bár a sussexi hercegi pár még az uralkodóról beszélt a legszebben, az ő kedvességét többször kiemelték a beszélgetés alatt. Vagyis pont nem vele kell kibékülniük, de II. Erzsébet úgy gondolja, jobb, ha közelíti a feleket, és nem Károly vagy Vilmos, akik fortyognak az interjú miatt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?