FÜLES

Így tiltakozott Beyoncé és Jay Z a rendőri brutalitás ellen

Beyoncé és férje, Jay Z meglátogatták a két meggyilkolt afroamerikai fiú, Freddie Gray és Michael Brown szüleit. A sztárházaspár ezzel tiltakozott a rendőrségi brutalitás ellen.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Augusztusban Fergusonban egy rendőrjárőr lelőtte a 18 éves Michael Brownt, míg Freddie Grayt április 12-én vették őrizetbe, miután elfutott a rendőrök elől. A 25 éves afroamerikai fiatalember az eljárás során súlyos nyakigerinc-sérülést szenvedett, amelybe egy hét múlva belehalt. Mindkét eset után zavargások törtek ki az Egyesült Államok számos városában.

 

A photo posted by Beyoncé (@beylite) on

Ha nem is szó szerint, de Beyoncé és férje, Jay Z is csatlakozott a tüntetőkhöz. Õk nem a radikális módját választották a tiltakozásnak, de együttérzésüket fejezték ki. A sztárházaspár mindkét gyászoló családot meglátogatta, amivel egyértelműen jelezték véleményüket: tiltakoznak a rendőrségi brutalitás ellen.

 

A photo posted by Beyoncé (@beylite) on

Velük tartott Beyoncé édesanyja, Tina Knowles és egy másik énekes, Alicia Keys is. A Hollywood Life szerint mindkét családnál hosszasan időztek, és képek is készültek a találkozásról, ami minden bizonnyal sokat jelentett a gyászolóknak.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?