FÜLES

Így képes kommunikálni elhunyt édesanyjával a magyar színész!

Sokan próbálnak kapcsolatba lépni halott szeretteikkel. A sztárszínész elárulta, neki hogy sikerül!

Csonka Andrásról kevesen tudják, hogy élete tele van kételyekkel és aggodalommal. Félelmei leküzdése érdekében pedig már többször is rálépett a spiritualitás útjára. Nem szereti a kötelező vallási koreográfiákat, inkább baráti beszélgetéseket folytat Istennel, melyek során többször kéri édesanyja segítségét.

"Mióta a szüleim meghaltak, azóta ők is benne vannak az imáimban. Szeretnék hinni abban, hogy édesanyám egyfajta őrangyalként segít. Azt akarom érezni, hogy mellettem van" - kezdte a színész Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorában.

Andrásnak két évre volt szüksége ahhoz, hogy meg tudjon nézni egy videókazettát édesanyjáról anélkül, hogy az mélységesen megviselje. Az elengedés folyamatában, az apró szokásokban találta meg a megnyugvást, így lakásában ahányszor lekapcsolja a lámpát, a mai napig megcsókolja édesanyja fényképét.

Andrásnak az agykontroll hozta meg a megoldást a szorongásaira és segített neki a stressz leküzdésében, de asztrológusnál is járt már korábban, aki a bolygók állása és születési időpontja alapján többek között azt is megjósolta, hogy András soha nem lesz boldog egy klasszikus családmodellben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?