FÜLES

Hoppá, Jimmy testvére a temetőben reagált a durva pletykákra

Vajon mit tudhat az a titokzatos illető, aki különös dolgokat állított a Király halálával kapcsolatban?
  • Szerző: Doris

Minden év január 2-án igazi zarándokhellyé változik a csepeli temető: rajongók kisebb-nagyobb csoportjai érkeznek Zámbó Jimmy sírjához, hogy együtt emlékezzenek a családtagokkal a Királyra. A tragédia 17. évfordulóján természetesen a családtagok is tiszteletüket tették a sírnál, Jimmy testvére, Zámbó Árpy pedig arra is vállalkozott, hogy egy igen kényes témát feszegessen.

A Blikk Facebook-profiljára ugyanis néhány napja olvasói hozzászólás érkezett egy hajdani szomszédtól, amiben az áll, hogy tizenhét évvel ezelőtt a Zámbó család riasztotta ugyan a mentőket Jimmyhez, ám a kiérkező orvoscsapatot egy órán keresztül nem engedték be a házba.

"Ez az egész nap számunkra is mindig egy rejtély, és egy soha be nem fejezett könyv marad. Annyi alternatíva felmerült már a történtekről, arról, hogy miként ment el a testvérem… Mi nem voltunk jelen azon az éjszakán. Eltelt viszont tizenhét év, és nehéz abban a tudatban élni, hogy nem tudjuk, mi az igazság. Nem tudom, valaha megtudhatjuk-e, hogy mi történt. Amikor a mentő a háznál volt, mi otthon tartózkodtunk, csak a kórházba mentünk, és onnan vissza Csepelre"

- mondta sóhajtva a Blikknek Árpy, aki talán már bele is törődött abba, hogy soha nem derül ki, mi történt azon a végzetes éjszakán

És ezeket olvastad már?