FÜLES

Hiába békültek ki, tovább pereskedik Pécsi Ildikó és unokája

Szűcs Lajos temetésén egymást támogatva gyászoltak, és a későbbi nyilatkozatok is arról szóltak, hogy végre kibékült a nagymama és unoka. Információk szerint ennek ellenére sem állnak el a pertől.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Szeptember elején ismét találkozik egymással Pécsi Ildikó és unokája, ifjabb Szűcs Csaba, de nem családi összejövetel lesz az alkalom. Ismét egy rideg bírósági tárgyalóteremben nézhetnek egymás szemébe, pont úgy, ahogy hosszú évek óta teszik. Pécsi Ildikó és unokája között hosszú évekkel ezelőtt elmérgesedett a viszony, köszönhetően annak, hogy a színésznő fia, Szűcs Csaba és a volt felesége, Pártos Csilla válási procedúrája egy végtelenségbe nyúló hadakozásba torkollt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László / Ripost

A családot váratlanul érte a tragédia: elhunyt Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgó, Ildikó férje, Csaba nagypapája. A temetésén hosszú évek után először ölelte meg egymást az unoka és a nagymamája. A közeledésre úgy tűnt, Pécsi Ildikó is nyitott, a múlt hétvégén együtt látogatott ki Csabával Szűcs Lajos sírjához. Akkor a művésznő azt mondta, hogy nagyon boldog, mert úgy érzi, végre visszakapta az unokáját oly hosszú idő után. A Bors viszont úgy tudja, szeptember elején is­mét a bíróságon találkoznak egymással, vagyis egyikük sem jelezte a bíróság felé, hogy elállna a követelésétől, vagy mondjuk peren kívül megegyezne.

„Ügyfelem az alperes, őt perlik, neki mindenképpen meg kell jelennie, vagy képviseltetnie kell magát a bíróságon„ – tájékoztatta a Borsot dr. Magyar György, Pécsi Ildikó ügyvédje. „Az ő nevén van az ingatlan, de valójában ez a fia és a menye háborúja, ügyfelem formálisan van perelve.”

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?