FÜLES

Pécsi Ildikó elásná a csatabárdot: találkozni szeretne az unokájával

A Kossuth-díjas színművésznő hosszú évek után a férje temetésén látta viszont Csabikát, aki egykor a szeme fénye volt.

Élete talán legfájdalmasabb napján van túl Pécsi Ildikó. A Kossuth-díjas színművésznő csütörtökön végső búcsút vett imádott férjétől, Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgótól, akivel ötvenegy éven át éltek boldog, szeretetteljes házasságban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A búcsúztató és az azt követő, zárt körű temetés méltó volt a futballista emlékéhez, a barátok, tisztelők és családtagok szeretete pedig talán kissé enyhítette a művésznő gyászát.

Fotó: Sulyok László / Ripost

Akárcsak a búcsúztató végén lezajlott jelenet, aminek minden jelenlévő szemtanúja lehetett: miközben Pécsi Ildikó a részvétnyilvánításokat fogadta, egyszer csak odalépett hozzá rég nem látott unokája, Csabika. Átölelte és megpuszilta a nagymamáját, akivel néhány szót váltott, majd a családdal tartott a zárt körű temetésre.

Csaba (középen) részt vett a temetésen. Fotó: Ripost
Fotó: Ripost

Úgy tűnik, nyolc év után a színésznő és unokája végre békét kötnek egymással, Pécsi Ildikó legalábbis szeretne újra találkozni a 22 éves fiatalemberrel – tudta meg a .

„Való igaz, hogy az unoka a családdal együtt részt vett a zárt körű temetésen. Ildikó örült, hogy találkozhatott Csabival, aki évek óta nem kereste őt. Azt hiszem, a mély gyászban ez kissé megnyugvást adott a lelkének. Attól sem zárkózik el, hogy a közeljövőben nyugodtabb körülmények között találkozzon az unokájával, hogy mindent megbeszélhessenek” – mondta el a -nak L. Péterfi Csaba, a művésznő közeli barátja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?