FÜLES

Harry miatt örökre összeveszett Vilmos és az egyik legjobb barátja

A népszerű angol tévés túl egyértelműen Harry és Meghan pártját fogja, ezért Vilmos minden kapcsolatot megszakított vele.
címkék:
  • Szerző: The_M

Nem sok újságíró vagy tévés mondhatja el magáról, hogy a brit királyi család bármelyik tagjának egyik legközelebbi barátja lenne. Tom Bradby azonban több mint húsz éven át volt Vilmos legfőbb bizalmasainak tagja. A múlt időről pedig a Megxit tehet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vilmos herceg nemcsak az öccsét, jó barátját is elvesztette

Vilmos herceg nemcsak az öccsét, jó barátját is elvesztette (Fotó: Northfoto)

Bradby az ITV híradósaként és riportereként ugyanis túlságosan Harry és Meghan pártját fogja a királyi családdal való viszályban, ez pedig érthetően nem tetszik Vilmosnak. Sőt a jövőbeli brit uralkodó egyenesen árulásnak tartja, hogy valaki az ő köreiből ennyire nyíltan azok mellé álljon, akik őt és az uralkodó házat támadják.

A tévés már 2019-ben is kihúzta a gyufát Cambridge hercegénél, ugyanis ő készítette azt a riportot Dél-Afrikában, amiben Meghan könnyes szemmel arról panaszkodott, hogy a családból senki nem kérdezi meg tőle, hogy hogy van. Azóta pedig Bradby és az ITV a legnagyobb szócsöve Angliában Harryéknek, és az vetett véget Tom és Vilmos legendás barátságának.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?