FÜLES

Harry herceg karanténba vonult, hogy bármikor hazarepülhessen

Ha romlana Fülöp herceg állapota, egykoron kedvenc unokája azonnal repülőre ül, hogy vele legyen.
  • Szerző: The_M

Kedden vonult be az egyik londoni kórházba Fülöp herceg, mert rosszul érezte magát. A közel 100 esztendős edinburgh-i herceg kedélyállapota remek, de elővigyázatosságból még a hétvégére sem engedik haza az orvosok.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bár nincs életveszélyes állapotban, Harry herceg mégis felkészült, hogy romlani fog nagyapja állapota, ezért vésztervvel állt elő. Kivételesen ő hozott döntést otthon, és a várandós Meghannal, illetve a fiukkal, Archie-val hermetikusan elzárták magukat a külvilágtól. Ők nem hagyják el a Los Angeles-i villájukat, és senki nem mehet be.

harry herceg házi karanténba vonult

Harry herceg a nagyapja miatt hozott döntést
Fotó: Northfoto

A házi karanténnal próbálja elkerülni Harry, hogy elkapja a koronavírust, ugyanis Angliába csak akkor térhetne haza, ha negatív tesztet produkál az érkezéskor. Egy magángép is készenlétben van, hogy ha Fülöp állapota azt kívánja, egykoron kedvenc unokája azonnal repülhessen hozzá.

Rá nem érvényesek az utazási korlátozások

Amerika hamarosan felkerül Anglia feketelistájára, vagyis az onnan érkezőknek büntetést kell fizetniük, és 10 napig az egyik karanténhotelbe kell bezárkózniuk, amint brit földre teszik a lábukat. A királyi család tagjaira mindez nem érvényes, nekik elég a negatív covid-teszt.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?