FÜLES

Harry 20 perc után faképnél hagyta Vilmost

Mindenki a nagy kibékülést várta a közös szoboravatótól, de Harry és Vilmos alig töltöttek együtt néhány percet.
  • Szerző: The_M

Ahogy arról a is beszámolt, csütörtökön, felavatták Diana hercegnő szobrát a 60. születésnapja tiszteletére. A ceremónián mindkét fia, Harry és Vilmos is részt vettek, de ez még nem jelenti azt, hogy újra szent a béke a testvérek között. Pedig sokan ezt várták, miután kiderült, hogy elhunyt anyjuk miatt újra hajlandóak egymás mellé állni.

Harry és Vilmos nem sokat foglalkoztak egymással

Harry és Vilmos nem sokat foglalkoztak egymással (Fotó: Northfoto)

Vilmos már órákkal ezelőtt a helyszínen volt, igaz neki csak át kellett sétálni a Kensington-palota egyik épületétől a másikig, hiszen anyja egykori otthonának szomszédságában lakik. Harry eközben a kezdés előtt nagyjából fél órával érkezett meg, és a hátralévő időt öltözéssel és készülődéssel töltötte. A fivérek akkor találkoztak először, amikor közösen ki kellett sétálniuk a felújított kertbe a szoborhoz. Azon a pár méteren váltottak néhány szót, és még egy-egy mosoly is megjelent az arcukon, amikor a vendégekre néztek.

Harry és Vilmos próbálták félretenni az ellentéteiket

Harry és Vilmos próbálták félretenni az ellentéteiket (Fotó: Northfoto)

Aztán mindenféle beszéd vagy felhajtás nélkül lerántották a leplet anyjuk bronzmásáról, amit alaposan megnéztek pár perc erejéig, majd személyesen üdvözölték Diana testvéreit, és ezzel véget is ért a rendezvény.

A hercegek is most látták először anyjuk szobrát

A hercegek is most látták először anyjuk szobrát (Fotó: Northfoto)

Utána még a maroknyi meghívott együtt pezsgőzött a kert egy másik részén, ahol Harry és Vilmos nyugodtan beszélgethettek volna, de egymásra se hederítettek, és 20 perc után Sussex hercege már le is lépett.

Diana nővérei a kevéske vendég között voltak

Diana nővérei a kevéske vendég között voltak (Fotó: Northfoto)

Azt nem tudni, hogy marad-e még Angliában, ugyanis korábban II. Erzsébet meginvitálta ebédre, illetve egykori barátai is szerettek volna vele találkozni. De hivatalosan nem jelentették be, hogy Harry eleget tesz-e bármelyik meghívásnak, vagy azonnal visszarepült Los Angelesbe, hogy a családjával legyen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?