SZTÁRDZSÚSZ

Erre várt mindenki: Harry és Vilmos újra együtt az anyjuk szoboravatásán

Diana hercegnő végre kapott egy hozzá méltó emlékhelyet. A szobra felavatásán részt vettek a lassan két éve háborúzó fiai is.
  • Szerző: The_M

Miután Diana hercegnő sírhelye az Althorp-birtokon nem valami dicsőséges, és mellé a rajongóknak sem kínál megfelelő lehetőséget a megemlékezésre, 2019-ben elkezdtek dolgozni egy méltó emlékhelyen. Diana egykori otthona, a Kensington-palota egyik kertjét alakították át, több mint 4000 ezer új virággal, fákkal, bokrokkal. Az egész éke pedig egy Diana-szobor, amit a walesi hercegné hatvanadik születésnapján a fiai lepleztek le.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Golden Tours (@goldentoursuk) által megosztott bejegyzés

Diana szobra napokig egy dobozban várta a rendezvényt

Diana szobra napokig egy dobozban várta a rendezvényt (Fotó: Northfoto)

Harry és Vilmos a Megxit miatt kitört háborújuk óta most találkoztak másodszor. Az első alkalom a nagyapjuk, Fülöp temetésén volt, de akkor nem sikerült rendezniük a viszonyukat. Így a mostani rendezvénytől sokan azt remélték, hogy anyjuk emléke újra közelebb hozza egymáshoz Sussex és Cambridge hercegét.

A ceremónia kezdete előtt néhány perccel a lesifotósok megörökítették a fivéreket, amint kettesben beszélgettek a kert felé sétálva. Látszólag olyanok voltak, mint akik jó viszonyt ápolnak, de inkább csak arról van szó, hogy profik, és tudnak viselkedni nyilvános eseményeken.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

RoyalFamilySupporters (@royalfamilysupporters) által megosztott bejegyzés

Az avatást hosszú várakozás után gyorsan letudták a hercegek. Beszédet nem mondtak, csak megköszönték a maroknyi meghívott jelenlétét, és leleplezték anyjuk szobrát. 100 százalékig biztos információk nincsenek, ugyanis a sajtót kizárták a rendezvényről, mert a hercegek szerint mindenki az ő viszonyukkal foglalkozott volna, és nem a szoborral.

A Diana szoborról semmit nem lehetett tudni a leleplezés előtt, így sokakat meglepett, hogy nem egyedül ábrázolja a végső mű. A hercegnőt gyerekek társaságában örökítette meg a szobrász, utalva ezzel arra, hogy mennyire szerette az embereket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@kensiingtonroyal által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@kensiingtonroyal által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@kensiingtonroyal által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?