FÜLES

Hamarosan visszatérhet a színházába Sas József

Sas József egyre jobban van! A humorista már most is menne a barátai előadására, de az influenzajárvány miatt fél elhagyni az otthonát. Azt ígéri azonban, tavasszal már biztosan ott fog ülni a színházban.
  • Szerző: RIPOST

Az agyvérzése után lábadozó Sas József egyre jobban van, és bár még szigorúan ágyhoz van kötve, rengeteg terve van a jövőt illetően. A legendás humorista szívesen szórakoztatná újra a nagyérdeműt, és leginkább a barátaival ötletelne az újabbnál-újabb poénokon, ám erre még várnia kell. A művész felesége szerint legkorábban tavasszal mozdulhat ki az otthonából a férje.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Szépen lassan, de folyamatosan javul az állapota. Ahogy eddig is mondtam, szellemileg nagyon friss, verseket szaval, szórakoztat minket. Látszik, hogy meg akar gyógyulni, és szerencsére ezért mindent meg is tesz! Emellett pedig tele van tervekkel. Nagyon szeretne visszatérni a színpadra” – kezdte a -nak a humorista felesége, Zsuzsa asszony, aki azt is elárulta, hogy férje legszívesebben már kimozdulna otthonról, ám erre még nincs lehetősége, ugyanis az orvosok féltik a vírusos megbetegedésektől. Legnagyobb bánatára ezért a barátai kabaréján sem tudott megjelenni a Fészek Klubban, ezt azonban hamarosan bepótolná.

„Az ápolója segítségével egy-két lépést már meg tud tenni, de sem a fizikuma, sem pedig az influenza járvány miatt nem hagyhatja el a házat. Pedig menne szívesen, a barátai előadását is meg akarta nézni, de erre legkorábban tavasszal kerülhet sor. Akkor már az idő is jobb lesz, és talán fizikálisan is erős lesz annyira, hogy élőben nézze végig a kollégái műsorát„ – árulta el Zsuzsa asszony, majd hozzátette: természetesen a barátai nem feledkeztek meg a humoristáról. Bár egyelőre nem látogathatják, de a kabaréról készítettek egy videó felvételt, amit csak az ő kedvéért vettek fel, hamarosan pedig a művész is megnézheti.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor keresd a napilap hétfői számát az újságárusoknál!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?