FÜLES

Hálószobatitok: Dobó Ági vőlegénye kitálalt

A terhesség alatti szexről vallott kendőzetlen őszinteséggel Kis Csaba.
  • Szerző: Ripost

Apák a pácban címmel indított közös műsort Kucsera Gábor, Meggyes Dávid és Kis Csaba! A fiúk izgalmas, sokszor tabu témákat veséznek ki, miközben főznek. A YouTube-csatornájukra már több rész is felkerült, ám az egyik legizgalmasabb témát rögtön az első epizódban ellőtték. Kucseráék a terhesség alatti szexről beszélgettek.

Dobó Ági és vőlegénye.
Fotó: Szabolcs László / Ripost

Bár Dobó Ági vőlegénye eleinte nem szeretett volna erről beszélni, végül beadta a derekát, és kendőzetlen őszinteséggel vallott.

„Bizonyos értelemben csodálatos a várandósság, de a szexet tekintve nem igazán. Ez abszolút nem az Ági hibája volt. Lehet, hogy ciki, de nekem nem ment... Nagyjából 7-8 hetes terhes lehetett az Ági, mikor kiderült, hogy babánk lesz. Akkor azt hiszem, egyszer még megpróbáltam, de valami belső frusztráció miatt nem ment” – vallotta be Csabi, majd hozzátette: menyasszonya nehezen fogadta el, hogy kilenc hónapig nélkülöznie kell a szexet.

„Ági az elején ezt nehezen értette meg, ő próbálkozott, hogy ez megváltozzon. A második gyereknél már nem is próbálkozott, tudta, hogy mi a helyzet, úgyhogy kilenc hónapra ezt feladta” – összegezte Ági kedvese.

És ezeket olvastad már?