FÜLES

„Szorul a hurok a torka körül” – Halálosan megfenyegették Fekete Dávidot a rács mögött

A Megasztár egykori énekesének nemcsak a rendőröktől kell félni, de nagyon úgy fest, hogy a rosszfiúk is megtalálták.
  • Szerző: Ripost

Fekete Dávid jelenleg a börtönben várja a sorsát, ahol csalással, közokirat-hamisítással és tizenegy rendbeli vagyon elleni bűncselekménnyel gyanúsítják.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Blikk nemrég arról értesült, hogy halálos fenyegetéseket kap egy bűnbandától a győri börtönben. Azt lehet sejteni, hogy ezzel a szervezettel üzletelt a bebörtönzése előtt Dávid, és nem nagyon szeretnék, ha bármit is elárulna róluk.

Újabb durva történet látott napvilágot az egykori megasztárosról

Újabb durva történet látott napvilágot az egykori megasztárosról
Fotó: TV2

„Szorul a hurok a nyaka körül! Megfenyegették bent a bűnözők, ami nem tréfa. Annak a pesti bandának ülnek bent tagjai, akikkel Fekete korábban üzletelt. Rajtuk keresztül üzent a főnök, hogy messzire elér a keze, erre gondoljon, ha beszélni akar” – értesült a lap egy neve elhallgatását kérő informátortól.

Ám a nyomozókat sem kell félteni, ugyanis már eljutottak a banda vezetőjéhez, ami nem sok jót ígér az énekes számára. A lap arról is írt, hogy valószínűleg az érintett bandatagok látogathatták meg kéthetente Győrben az énekest, hogy a kései órákban mindent elvigyenek tőle.

„Amikor kiderültek a simlisségek, már akkor megkeresték Feketét, majd lefektették a játékszabályokat, ami szerint játszania kell, ha hűvösre kerül. Úgy tűnik, fel kellett frissíteni az emlékeket. Kár velük packázni, mert nem válogatnak az eszközökben” – tette hozzá az informátor.

Mindezeken felül a magánéletének alakulása szempontjából sem számíthat semmi jóra a Megasztár egykori énekese. Felesége szóba sem áll vele, így semmi esélye arra, hogy a másfél éves ikerfiait, Ádint és Mátét láthassa.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A klasszikus linzer titka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?