LELKIZŐ

Felesége szóba sem áll vele, örökre elveszítheti a fiait Fekete Dávid

Fekete Dávid jelenleg a börtönben várja a sorsát, de a magánéletének alakulása szempontjából sem számíthat semmi jóra. Az ikerfiait nem láthatja.
  • Szerző: ripost

Egyre bizonytalanabb a csalással, közokirat-hamisítással és tizenegy rendbeli vagyon elleni bűncselekménnyel gyanúsított Fekete Dávid sorsa.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Megasztár egykori döntőse jelenleg letartóztatásban várja, hogy a sorsa jobbra forduljon, ám nem sok jóra számíthat. Miután fiatal feleségét, Reginát is átverte és belerángatta az állítólagos simlis ügyeibe, semmi esélye arra, hogy a másfél éves ikerfiait, Ádint és Mátét láthassa.

Regina ugyanis szóba sem áll vele, teljesen elfordult a férjétől.

Fekete Dávid örökre elveszítheti a fiait

Fekete Dávid örökre elveszítheti a fiait
Fotó: TV2

„A jog egyértelműen lehetőséget ad a kapcsolattartásra akkor is, ha a szülő szabadságvesztés büntetését tölti vagy előzetes fogvatartásban van, ha ez a gyermeket nem veszélyezteti. Ha a szülői felügyeleti jog szabályozása iránt eljárás van folyamatban, akkor a bíróságtól kell igényelni a kapcsolattartás akár ideiglenes lehetőségét is. Ennek teljesítésére a gondozó szülő köteles. Kiskorúak csak szülői felügyelet mellett látogathatják a rabokat” – mondta el a hot! magazinnak dr. Landes Judit ügyvéd.

Csakhogy egyelőre Dávid tartásdíj-kötelezettségét sem állapította meg a bíróság, Regina és az ügyvédje pedig elsősorban erre várnak, illetve arra, hogy kimondják a válást.

„A házassági bontóperben a bíróságnak a gyermektartás-díjról is döntenie kell. Ügyfelemmel továbbra is bízunk abban, hogy a másik féllel közösen mindenben meg tudunk állapodni” – fogalmazott a feleség jogi képviselője, dr. Pikali Petra.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb forralt bor
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?