FÜLES

Gyászos évforduló! - Kínzó magány gyötri Bajor Imre özvegyét!

Nem múlik a fájdalom. A Kicsihuszár özvegye, Ildikó egy évvel a színész halála után sem tud feleszmélni a gyászból.
címkék:
  • Szerző: B.M.

Augusztus 6-án lesz egy éve, hogy meghalt Bajor Imre, aki hosszú betegség után távozott közülünk. A színész-humorista agydaganattal küzdött és bár mindent megtett a gyógyulásáért, a kór sajnos erősebb volt nála. Egykori otthonában, a fülei házban még minden olyan, mint ahogyan azt utoljára láthatta a tragikus sorsú Bajor is.

"Ildikó a férje halála után begubózott, hónapokig ki sem tette a lábát abból a házból, amely kettejük közös menedéke volt, amelyben egykor ők ketten annyira boldogok voltak.

Igaz, a barátok próbáltak neki segíteni, szerették volna kirángatni ebből a helyzetből, de Ildikó nem akart felejteni. És most sem akar.

Igaz, kezdi lassan elfogadni a tényt, hogy az ő Imréje sosem jön már vissza, a hatalmas űr még mindig ott tátong a szívében. Éppen ezért nem akar semmit eltenni, átrendezni, az egész ház inkább hasonlít egy múzeumra, mint egy otthonramesélte a Blikknek a család közeli ismerőse, aki hozzátette: az özvegy teljesen elszigetelte magát a külvilágtól, magányosabb, mint valaha.

A napilap információi szerint Ildikó abból a pénzből tartja fenn magát, amit a férje ráhagyott, illetve barátai és külföldön élő családtagja támogatja őt anyagilag.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?