FÜLES

Furcsa helyzetben kapták lencsevégre Berki Krisztiánt – fotó

Berki Krisztián jogosítvány nélkül is feltalálja magát.
  • Szerző: Ripost

Berki Krisztián vezetői engedélyét a 2018. március 17-én történt baleset következtében, közúti veszélyeztetés miatt vonták be. A bíróság július 13-i ítélete szerint minimum két évig nem kaphatja vissza. Az izomceleb tehát hosszú időre marad jogosítvány nélkül, de úgy tűnik, picit sem bánkódik, mert biciklire váltott. A Bors fotósa kapta lencsevégre az első kerület Alkotás utcán, ahol egy üzletből kilépve kerékpárra pattant, és gyors tekeréssel eltűnt a forgalomban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Móricz István

A fotók alapján egy hozzá nem értőnek is egyértelműen kiderül, nem egy olcsó, pár ezer forintos „járgányról” van szó. A Bors kiderítette, Berki bringája egy fiatal, használt autó árával vetekszik.

Ez egy olasz piacvezető cég gyártmánya, a Bianchi E-Omniat, ebből is a T TYPE típusú kerékpárról van szó, egy új fejlesztés, ami még csak pár hónapja érhető el Magyarországon. Különleges darab, ami a városi közlekedés csúcsát jelenti jelenleg is – mondta a lapnak egy biciklibolt tulajdonosa.

A fotók kapcsán megkeresték Berkit, aki meglepődve fogadta hívást. Hogy mit válaszolt érdeklődésükre, a Bors szombati számából kiderül.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?