FÜLES

Fordulat VV. Fanni ügyében: erre jutott az FBI

A világ legnagyobb nyomozószervének két ügynöke egy héten át próbálta felgöngyölíteni a hét hónappal ezelőtti éjszaka történéseit.
  • Szerző: Buster

A magyar nyomozók minden lehetséges módszert bevetnek annak érdekében, hogy előkerüljön a tavaly novemberben eltűnt Novozánszki Fanni holtteste, ám a kutatás eddig nem vezetett eredményre. Ezért fordultak a hatóságok az FBI-hoz, mely két nyomozójukat küldte segítségül. Az előzetesben ülő gyanúsított első ügyvédje a Borsnak számolt be a nyomozás eredményéről.

„A magyar hatóságok az autó GPS- és a mobiltelefon-szolgáltató jelei alapján mérték be B. László útját, az FBI a mobilja Wifi-rendszerének adatait nézte, és így pár kilométeres eltérés van. Míg B. László azt mondta, hogy Dunavecse után, addig az FBI adatai szerint Szalkszentmártonnál fordult vissza, ahol  a bányatavak is vannak"

– mondta  a lapnak dr. Bordmann Péter, aki szerint korábbi ügyfele csak egyszerűen nem emlékezett pontosan a több mint fél évvel korábban történt eseményekre, és az sem furcsa, hogy aznap arra járt, hiszen üzleti ügyei gyakran szólították a környékre.

A magyar hatóságok egyébként már átkutatták az említett bányatavakat, de a keresés nem járt eredménnyel.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?