FÜLES

Félmaratonra készül a magyar énekesnő

Nagy Adri egy fontos ügy mellett kampányol a futással.
  • Szerző: RIPOST

Különleges kezdeményezéshez csatlakozott Nagy Adri! A csinos énekesnő azért, hogy segíthessen a rákbetegeknek, bevállalta, hogy lefutja a félmaratont. Célja pedig nem más, minthogy összegyűjtsön félmillió forintot a rászorulóknak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Sulyok László

„Idén úgy döntöttem, hogy kétszer is lefutom a 21 kilométeres távot, viszont szeretnék ezzel egy jó ügyet is támogatni. Pár nappal ezelőtt megkeresett a Rákbetegek Országos Szövetsége azzal, hogy támogassam őket jószolgálati futónagykövetként. Mivel segíteni és futni is szeretek, ezért a dátumot nem nézve, azonnal igent mondtam a felkérésre” – árulta el az énekesnő, aki most aztán belehúzhat az edzésekbe, ugyanis alig egy hónapja maradt, hogy felkészüljön a félmaratonra. Ám ezt a nemes ügy érdekében egy cseppet sem bánja.

„Egy hónapom maradt a felkészülésre, és arra, hogy összegyűjtsünk egy nagyobb összeget, és segítsünk a kemoterápiát követő hajhullás megelőzésében! A célom 500 ezer forint összegyűjtése” – fogalmazott Adri, aki reméli, sikerül elérni majd a kitűzött célt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?