FÜLES

Fekete Dávid az édesanyját is kisemmizte: elúszott az adóssággal a háza

Nemcsak feleségét, de édesanyját is belerángatta szorult helyzetébe az énekes. Az idős asszony élete munkája pillanatok alatt veszett el, hogy némileg megsegítse gyermekét.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, Fekete Dávid hatalmas adósságot halmozott fel, aminek a családja látta a kárát. Az utóbbi időben pedig az énekes károsultjai sorra kerülnek elő, és immár nemcsak Győrben, de országszerte egyre többen hangoztatják: milliókkal tartozik nekik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Blikk információ szerint az egykori megasztáros tehetség nemcsak a saját feleségét és ikerfiainak édesanyját, Reginát rángatta bele közel százmilliós adósságba, de az édesanyja házát is elhazardírozta. Az asszony állítólag azért adta el saját házát, hogy valamelyest csökkentse fia adósságát.

Fekete Dávid egyre több károsultja kerül elő

Fekete Dávid egyre több károsultja kerül elő
Fotó: TV2

„Hosszú évek óta benne van ebben az adósságspirálban. Folyamatosan újabb és újabb helyekről próbál pénzt szerezni, hogy az előző tartozásait és persze, azok kamatait kifizesse. Elkótyavetyélte az anyja házát, azt, ahol ő maga is felnőtt. Hát milyen ember az ilyen? Szegény asszony segíteni akart neki, amire ráment az otthona. Idős fejjel most albérletben kell élnie a takaros ház helyett, amelyért egész életében dolgozott” – mesélte felháborodva a lapnak Dávid egyik károsultja.

A megdöbbentő állítást egyébként a család egyik barátja is megerősítette, de sem Dávid, sem pedig az ügyvédje nem kívánt erről beszélni. A családtag azt is elárulta, hogy az idős asszony egy panelházban húzta meg magát. Sőt néha még megosztja otthonát Fekete Dáviddal, hogy menedéket nyújtson neki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?