FÜLES

Exkluzív interjú az Exatlon győztesével: így telnek most a napjai

Az Exatlon győztese a mai napig élvezi a mûsorral járó hírnevet és az emberek szeretetét, azonban terveit még nem sikerült megvalósítania.
  • Szerző: sv

Huszti Kata élete gyökeresen megváltozott, mióta megnyerte a TV2 népszerű sport reality-jét, az Exatlont. Az emberek felismerik az utcán, rajongói üzenetek hadával kell megbirkóznia, de a műsor előtti szokásaitól és kötelességeitől nem vált meg. Ám hiába a hírnév, és a 10 millió forintos főnyeremény, Kata számításai nem úgy alakultak, ahogyan azt eltervezte. A rögbis lány a %%-nak mesélt a mindennapjairól, és arról, milyen nehézségekkel kell megküzdenie.

"Teljes mértékben visszacsöppentem az Exatlon után a hétköznapokba. Ugyanúgy dolgozom, edzek, és tréningeket tartok, ami plusz, hogy megállítanak az utcán, vagy felismernek a boltban. Ez napi szinten előfordul" - kezdte a %%-nak Kata, aki azt is elárulta, az embereket már nem zavarja, hogy ő lett a műsor győztese, de nem titkolja, hogy a rajongói levelek mellett, bizony kap kritikát is.

"Aki  odajön hozzám, mindig kedvesen gratulál, arra még nem volt példa, hogy valaki személyesen szólt volna be.

Levélben többször előfordult már, hogy leírták a negatív véleményüket, de én ezt mindig örömmel veszem, és szívesen válaszolok is rá.

Legutóbb is kaptam egy ilyen üzenetet, amire reagáltam, a végén pedig a levélíró kért tőlem elnézést, hiszen sok olyan dolog van, amibe ő nem látott bele" - jelentette ki a rögbis, majd kitért arra, hogy a műsor után a számításai nem jöttek be. Tervezett vakációját elhalasztotta, és a saját rögbipályát sem tudták még létrehozni kedvesével.

A további részletekről a %% napilap hétfői számában olvashatsz!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?