FÜLES

Dráma az Exatlonban: elbuktak a Kihívók, szívszorító, amit Dóri mondott utána

Nagyon nehezen dolgozza fel a szerettei hiányát.
címkék:
  • Szerző: Doris

Óriási volt a tét az Exatlon szerdai adásában, a Kihívók és a Bajnokok ugyanis videóhívásért futottak, ami már csak azért is nagyon fontos volt a versenyzőknek, mert nagyon megviseli őket a szeretteik hiánya.

Drámai vallomások az Exatlonban, megviselte a vereség a Kihívókat

A versenyt a Bajnokok nyerték, ami azt jelenti, hogy a Kihívók elbukták a videóhívás lehetőségét. Nem csoda, hogy Dóri nagyon csalódottan nyilatkozott a kudarc után.

Dráma az Exatlonban: elbuktak a Kihívók, szívszorító, amit Dóri mondott utána

Fotó: TV2

„Amikor elvesztettük anno a videós üzenet lehetőségét, nagyon reméltem, hogy később a videóhívást alkalmunk lesz majd behúzni. Nagyon örültem, hogy most érkezett el ez a lehetőség. Végig az volt bennem, hogy szeretném, ha megnyernénk.”

Két nagyarányú győzelem után végül kikaptatok, mi lehetett a baj? Túlságosan is akartátok a győzelmet?

„Amikor egy hasonló tét volt, már akkor sem tudott mentálisan helyt állni a csapat, ezért próbáltunk most hideg fejjel végig menni, de nem sikerült végül félreraknunk. Szerintem nagyon akartuk, és ez okozta végül a vesztünket.”

Fotó: TV2

A videóüzeneteket is a bajnokok nyerték, most a telefont is. Közel három hónapja semmilyen formában nem tudtál kommunikálni a szeretteiddel, mennyire nehéz ez lelkileg?

„A hír hallatán család és az otthon érzése felerősödött bennem. Talán az eddigi legnehezebb volt, hogy feldolgozzam, nem a miénk lett ez a lehetőség.”

Mivel próbálod motiválni magad, hogy ez a különösen fájó vereség ne hasson ki a végjátékon nyújtott teljesítményedre?

„Az van bennem, hogy a szeretteim úgyis látnak otthonról, és talán jobb is, hogy nem láttam őket és nem kavart fel, nem zökkent ki. Próbálok egyre jobban teljesíteni, és a végjátéknak is úgy szeretnék nekivágni, hogy beleteszek mindent.”

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?