FÜLES

Emiatt tovább nőhet a szakadék Vilmos és Harry között

Egy fontos eseménynek ad helyet a Kensington-palota a jövő héten, ahová Harry herceg is hivatalos. Ő azonban a hírek szerint mégis kihagyja.
  • Szerző: szbd

Harry herceg valószínűleg nem tér vissza Angliába, hogy testvérével, Vilmos herceggel együtt nyissa meg megboldogult édesanyjuk, Diana walesi hercegné tiszteletére rendezett partit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A különleges eseménynek a Kensington-palota ad helyet, ahová természetesen Harry is hivatalos, ám a hírek szerint mégis Amerikában marad a felesége és a gyerekei mellett. Távolmaradása azonban biztosan nem vet majd rá jó fényt – írta meg a Dailymail.

Tovább nőhet a szakadék a testvérpár között?

Tovább nőhet a szakadék a testvérpár között?
Fotó: Northfoto

A „bulit” eredetileg július 1-jére tervezték Diana 60. születésnapjára, amikor a testvérek leleplezték édesanyjuk szobrát, ám a koronavírus közbeszólt. Harry akkor egyébként egyedül utazott hazájába, és vett részt a szoboravatáson, hiszen Meghan akkor alig egy hónapja hozta csak világra a kislányukat, Lilibet Dianát.

Az elhalasztott partit végül október 19-én rendezik meg, ahová 100 vendéget hívtak, köztük Sir Elton Johnt is. A pletykák szerint a sussexi hercegi pár mégsem vesz részt rajta. Emiatt pedig még tovább nőhet a szakadék Vilmos és Harry között.

A Kensington-palota egyelőre nem nyilatkozott a témával kapcsolatban.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ellenállhatatlan tiramisu receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?