FÜLES

Eltemették Zana Józsefet – Fotók

Szerdán szűk családi körben végső útjára kísérték Zana Józsefet. A színművész március 2-án, hosszú betegség után hunyt el a Honvéd Kórházban.
  • Szerző: Ripost

Ganxsta Zolee számára borzalmasan indult az év, ugyanis március 2-án elvesztette az édesapját, Zana Józsefet. A családot nagyon megviselte a színművész halála, hiszen annak ellenére, hogy hosszú ideje betegeskedett, remélték, hogy felépülhet. Az állapota többször javulni látszott, de sajnos mindig visszaesett, a végére pedig a szervezete feladta a harcot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A család gyászát csak nehezítette, hogy a koronavírus-járvány miatt heteket csúszott Zana József temetése, melyet két gyermeke, Zoli és Zita szervezett. A korlátozások miatt csak szűk családi körben kísérhették utolsó útjára a színművészt, de arról is gondoskodniuk kellett, hogy első felesége, Kassai Ilona is részt vehessen a szertartáson. A színésznő ugyanis a különösen veszélyeztetett korosztályba tartozik a koronavírus-járványt illetően. Éppen ezért a gyermekein és a két volt feleségén kívül csak a legközelebbi hozzátartozók lehettek jelen a búcsúztatón, melyet a Megyeri úti temetőben tartottak.

„2020. április 8-án a veszélyhelyzetre, és Madykére, azaz Kassai Ilonára tekintettel, a szűk család jelenlétében végső nyugalomra helyezték a Megyeri úti temetőben Zana Józsefet. Sajnálom, hogy nem lehettek ott, akik szerettek volna eljönni. Köszönöm, hogy a halálakor ilyen sokan gondoltak rá„ – kezdte lapunknak Zana második felesége, Renáta, majd hozzátette: Amerikából is jöttek volna rokonok, de a kialakult helyzet miatt lemondták az utat.

„Sűrűn vannak a sírok a Megyeri úti temetőben. Mi is egymás mellett álltunk. Ez a hely nem volt alkalmas a tömegre ebben az időszakban. A volt férjem tudta, hogy sokan szerettek volna eljönni a temetésére, de biztos vagyok benne, hogy elfogadná, hogy nem lehettek többen. Szerette ő annyira Ilonát, hogy megértené, miatta nem engedhettük, hogy nagy búcsúztató legyen. Ennek most így kellett lennie” – fűzte hozzá Renáta.

 

 

És ezeket olvastad már?