FÜLES

Elképesztő változás: 8 kilót fogyott és kigyúrta magát Szabó Ádám a szakítása után – fotó

A szakítás után Ádám egyik napról a másikra életmódot váltott.
  • Szerző: Ripost

„Tényleg minden fejben dől el. Egy nagy ellenségem volt, és uralkodott felettem egészen sokáig, és nem bírtam legyőzni: ez a ,,majd holnap” jelenség és az ezzel járó nyavalygások„ – kezdte hosszú bejegyzését Szabó Ádám Instragram-oldalán, ahol egy előtte-utána fotóval mutatta meg: miután szakítottak Tóth Andival, rászánta magát az edzésekre, és kigyúrta magát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„2 hónapja hoztam egy döntést: nem leszek hülyegyerek, nem leszek lúzer, nem leszek magam ellensége, hanem beleállok a dolgokba és kezdek valamit nem csak a testemmel, hanem a kitartásommal, akaraterőmmel és ami talán a legpontosabb: az életemmel is!” – teszi hozzá, majd a fotókat összehasonlítva megfogalmazta, hogy büszke rá, hogy két hónap alatt ki tudta magából ezt hozni és 8 kilót leadott. Az edzésekkel pedig az önbizalma és a kitartása is csak nőtt, ezért nem is bánta meg a döntését. A fotók megosztásával szeretne másokat is inspirálni a változtatásra.

„Mozogni, edzeni iszonyat menő dolog, csak fel kell ébredni, rá kell menni teljes oroszlánerőbedobással és bele kell állni a dolgokba, hogy kihozhassuk saját magunkból a maximumot, mert ennél a sportnál csak egy ellenséged van: önmagad„ – zárta sorait Ádám.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?