FÜLES

Elképesztő változás: 8 kilót fogyott és kigyúrta magát Szabó Ádám a szakítása után – fotó

A szakítás után Ádám egyik napról a másikra életmódot váltott.
  • Szerző: Ripost

„Tényleg minden fejben dől el. Egy nagy ellenségem volt, és uralkodott felettem egészen sokáig, és nem bírtam legyőzni: ez a ,,majd holnap” jelenség és az ezzel járó nyavalygások„ – kezdte hosszú bejegyzését Szabó Ádám Instragram-oldalán, ahol egy előtte-utána fotóval mutatta meg: miután szakítottak Tóth Andival, rászánta magát az edzésekre, és kigyúrta magát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tényleg minden fejben dől el.. Egy nagy ellenségem volt és uralkodott felettem egészen sokáig és nem bírtam legyőzni.. ez a ,,majd holnap” jelenség és az ezzel járó nyavajgások.. ma már nem megyek el edzeni, túl fáradt vagyok.. ma még meg tudom enni ezt a trash food-ot, hiszen holnap focizom, ott úgyis lemegy, ja de holnap bulizom is a barátaimmal foci után, ott pedig iszogatni fogunk..mindegy, ez a hét ilyen, na majd jövő héttől... És ez ment nagyon sokáig és 2 hónapja hoztam egy döntést: nem leszek hülyegyerek, nem leszek lúzer, nem leszek magam ellensége, hanem beleállok a dolgokba és kezdek valamit nem csak a testemmel, hanem a kitartásommal, akaraterőmmel és ami talán a legpontosabb: az életemmel is! Ezt a képet látva büszke vagyok arra, amit ki tudtam hozni magamból 2 hónap alatt, -8kg-t fogytam és kb. egyenesen arányosan nőtt ennyivel a kitartásom és az önbizalmam is! A képet elsősorban azért osztottam meg, mert számomra ez egy siker és egy cél elérése is egyben, amit szívesen és mosolyogva osztok meg, természetesen ez még egy olyan forma, amit szeretnék tovább fejleszteni és dolgozni rajta tovább, de nagyon elégedett vagyok ezzel a munkával és reméltem, hogy tudok valakiket motiválni, inspirálni ezzel főleg, ha ilyen problémáitok vannak, mint nekem voltak anno! Mert engem is nagyon sokan inspiráltak és egyedül ez az eredmény nem sikerülhetett volna.. Szóval most egy óriási köszönet és szeretet Nektek: @tikybui , @lenart_krisztian, @fruzsa_robert és @nikolas.official_ !!! Köszönök minden segítséget, edzést és tanácsot és ha bárki érez magában törekvést és ambíciót arra, hogy sikeresen elérjen A-ból B-be keressétek bizalommal ezeket az embereket🔥❤️💪 Köszi, ha elolvastátok, mozogni, edzeni iszonyat menő dolog, csak fel kell ébredni, rá kell menni teljes oroszlánerőbedobással és bele kell állni a dolgokba, hogy kihozhassuk saját magunkból a maximumot, mert ennél a sportnál csak egy ellenséged van: önmagad🔥🔥🔥Hajrá srácok❤️ Ma este várok mindenkit még mindig az a38-as hajóra a @yesyesofficial -el, hogy bulizzunk egy óriásit és megigyunk egy mentes vizet 😋😋🔥🔥20.00-ig tessék megérkezni 👑❤️ #fit #fitnessmotivation #fitness #before #after #bestrong

„2 hónapja hoztam egy döntést: nem leszek hülyegyerek, nem leszek lúzer, nem leszek magam ellensége, hanem beleállok a dolgokba és kezdek valamit nem csak a testemmel, hanem a kitartásommal, akaraterőmmel és ami talán a legpontosabb: az életemmel is!” – teszi hozzá, majd a fotókat összehasonlítva megfogalmazta, hogy büszke rá, hogy két hónap alatt ki tudta magából ezt hozni és 8 kilót leadott. Az edzésekkel pedig az önbizalma és a kitartása is csak nőtt, ezért nem is bánta meg a döntését. A fotók megosztásával szeretne másokat is inspirálni a változtatásra.

„Mozogni, edzeni iszonyat menő dolog, csak fel kell ébredni, rá kell menni teljes oroszlánerőbedobással és bele kell állni a dolgokba, hogy kihozhassuk saját magunkból a maximumot, mert ennél a sportnál csak egy ellenséged van: önmagad„ – zárta sorait Ádám.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?