FÜLES

Eldurvult zaklatás: álhírekkel bombázzák a Korda házaspárt

Elege lett a sztárpárnak, nagyon rosszulesnek nekik az alaptalan vádaskodások.
  • Szerző: Ripost

Betelt a pohár a Korda-Balázs házaspárnál, ügyvédhez mennek, hátha jogi úton meg tudják védeni magukat attól a pár, álnéven regisztrált követőjüktől, akik egyre betegebb állításokat fogalmaznak meg a zenészpár hivatalos Facebook-oldalain. Két évvel ezelőtt jelent meg az első rosszindulatú alak, és azóta egyre csak romlik a helyzet – írja a Bors.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Eleinte „csak” beszólogattak, hogy öregek vagyunk ahhoz, hogy színpadon álljunk és hasonlók, de mostanra szó szerint elszabadult a pokol. Az egyik álprofilról „élő bejelentkezések” jönnek a koncertjeinkről, olyasmik, hogy Gyuri a Szenes Iván-emlékkoncerten szeptember elején megsérült a színpadon, elesett, és sír, én pedig a színpad mögött heherészek ahelyett, hogy a férjem segítségére sietnék” – szörnyülködött az énekesnő, majd így folytatta:

Bántja a házaspárt a rengeteg alaptalan vád, Klárikáék azt fontolgatják, hogy a legdurvább miatt ügyvédhez fordulnak
Fotó: Czerki Gábor

„A legújabban már becsületsértő kijelentéseket tesznek: olyanokat, hogy én egy senki vokalista vagyok, aki felmászott Gyuri hátán, hogy a házasságunkban gondok vannak, csaljuk egymást és mit tudom én, még milyen ordas nagy hazugságokat. Nagyon bosszantó” – mondta felháborodottan. Klárikáék már azt fontolgatják, hogy jogi segítséget kérnek, de félnek, hogy nincs elég konkrétum a birtokukban.

„Nem vagyok biztos benne, hogy elég hatékony lesz, ha jogi útra tereljük az ügyet, hiszen ezek az emberek újra és újra más IP-címről jelentkeznek be. Ha meg is bünteti őket a törvény, hónapokat vesznek el az életünkből a gonoszságukkal.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?