FÜLES

Elhalasztják Demcsák Zsuzsa esküvőjét

Bár a pár minden követ megmozgatott, hogy egybe keljenek, lapunk megtudta: a közeljövőben biztosan nem állnak oltár elé...
  • Szerző: Buster

Amikor tavaly július végén először érkezett meg Magyarországra Demcsák Zsuzsa indiai szerelme, a műsorvezető óriási lendülettel vetette bele magát a hivatalos esküvő szervezésébe és örömmel nyilatkozott minden fórumon a „közelgő” nagy napról. Első felindulásában ki is szaladt a száján, hogy az augusztus 21-i születésnapját már férjes asszonyként szeretné ünnepelni.

Fotó: Markovics Gábor

Nos, ez nem jött össze, hiszen a műsorvezető és Krishan számára is hamar világos lett, hogy a hazai jogszabályok értelmében jó néhány iratot be kell szerezniük és hivatalosan lefordíttatni ahhoz, hogy egy magyar és egy harmadik országbeli állampolgár hivatalosan is összeköthesse az életét. Krishan októberben vissza is repült Indiába, mondván, hogy a személyes jelenléte meggyorsíthatja azoknak az iratoknak a beszerzését, ami igazolja, hogy szülőhazájában nincs felesége. Ezt a dokumentumot állítólag be is szerezte és vissza is tért Zsuzsához, de azóta sok víz lefolyt a Dunán és szemlátomást egyetlen szó sem esett az esküvőről.

Fotó: Markovics Gábor

A megtudta, miért nem mondták ki még mindig a boldogító igent. Információink szerint bár a szerelmesek a háttérben szervezik a nagy napot, csak éppen egy újabb, nem várt nehézségbe ütköztek, ami miatt mégsem tűzhették még ki a menyegző időpontját. A jelek szerint ismét az indiai férfi egyik papírjával van a gond, amiért újra haza kell utaznia.

„Nemrég az egyik belvárosi kerület önkormányzatánál jártam, ahol egy közeli ismerősöm dolgozik és éppen belefutottam a távozó Demcsák Zsuzsába és az indiai férfiba. Mit mondjak, nem voltak éppen jókedvűek. Természetesen rákérdeztem a barátnőmnél, hogy mi történt és persze ő hamar ki is derítette a dolgot. Azt mondták neki, hogy valami gond van, a papírokkal ezért az anyakönyvvezető nem adhatja össze őket. Meg is értem, hogy zaklatottak, hiszen ahogy olvastam, már rengeteg mindent megtettek annak érdekében, hogy házasok lehessenek…”

- mondta lapunknak informátorunk, akinek szavait alátámasztani látszik Zsuzsa egyik ismerősének sejtése is. Hogy mit mondott, az kiderül a napilap szerdai számában.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?