FÜLES

Tényleg letagadta az unokáját? Delhusa Gjon reagált a fia vádjaira

Minden egy ártatlannak induló, végül mégis félreértett nyilatkozattal kezdődött.
címkék:
  • Szerző: Doris

Kis híján családi viszályt okozott Delhusa Gjon múlt heti nyilatkozata, amelyben elmesélte, hogy megszületett lányunokája, Zoé. Az énekes Svájcban élő fia, Philipp úgy érezte, apja letagadja a tőle született unokáját, Milánt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Delhusa úgy döntött, a Borsban tisztázza a félreértést.

Tényleg letagadta az unokáját? Delhusa Gjon reagált a fia vádjaira

Fotó: Ripost

Az énekes megdöbbent, amikor csütörtök reggel a Borstól értesült arról, hogy legidősebb fia szerint letagadta elsőszülött unokáját, a Svájcban élő Milánt.

A 38 éves, régóta külföldön élő Philipp az egyik napilapnál kopogtatott mélyen lesújtva édesapja múlt heti nyilatkozata miatt.

De hogy is hangzott ez pontosan?

Delhusa a Life TV Bréking című műsorában mesélt arról, hogy néhány hete nagypapa lett, megszületett az unokája, Zoé. Ez első hallásra valóban úgy hangozhatott, mintha az énekes az első unokájára utalt volna, erről azonban szó sincs.

„Ez vihar a biliben. Nem igaz, hogy letagadtam az unokámat. Egy ilyen műsor felvétele nagyon pörgős, csak néhány mondatban beszélhettem az unokámról, aki az első lányunokám, Zoé” – mesélte a Borsnak Delhusa.

„Gyorsan túl is siklottunk a témán, máris jött a következő kérdés. Amint véget ért az adás, Philipp fiam azonnal hívott, hogy hozzam helyre ezt az apró nyelvbotlást, de mondtam neki, hogy sajnos már nem lehet, legközelebb persze szívesen beszélek a hároméves Milánról is. Nagyon jó a kapcsolatom a legnagyobb fiammal, csak hát külföldön él, nem tudok annyit találkozni vele, mint Maximiliennel, Zoé édesapjával. Ennek ellenére soha nem volt köztünk konfliktus, ezért azt gondolom, kissé túlreagálta a dolgot.”

Hozzátette, természetesen fel fogja hívni a megbántott fiút, de nem érti, hogy a vélt sérelmét miért egy újságban kellett elpanaszolnia, miért nem maguk között rendezték a félreértést.

Mindig lányt szeretett volna

Bár Milánt is imádja, Delhusa azért örül nagyon a kis Zoé érkezésének, mert mindig is lányt szeretett volna, de két fia született, sőt, az első unokája is kisfiú. Zoé érkezése ezért különleges volt a számára, de ez nem jelenti azt, hogy őt jobban szeretné Milánnál.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?