FÜLES

Curtis teljesen összeomlott: mélyen hallgat testvére ügyéről

Újabb információk derültek ki arról, hogyan viseli bátyja bebörtönzését a népszerű rapper. Curtis sokat fogyott bánatában.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a beszámolt, úgy tudni, hogy Curtis hisz fivére, Sz. Lajos ártatlanságában, akit még május elején fogott el a rendőrség, ugyanis a rapper bátyját gyanúsítják Katzenbach Imre meggyilkolásával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nemrég pedig egy meglepő fordulatot közölt a Fővárosi Főügyészség Curtis bátyjának ügyében. Sz. Lajos és két társának folytatólagos gyanúsítotti kihallgatása megtörtént. A Fővárosi Főügyészség úgy döntött, hogy további három hónappal indítványozta a gyanúsítottak letartóztatásának meghosszabítását.

Curtis

Curtis bátyja nagy bajban van
Fotó: Ripost Szabolcs László

A történtek után magába zárja fájdalmát a Curtis, azaz Széki Attila. A Blikk információi szerint a zenész az elmúlt időszakban szinte senkivel sem volt hajlandó beszélni a történtekről. Próbálja nem mutatni, de érthető módon megviseli, hogy bátyja egy ilyen súlyos ügyben lett gyanúsított.

„Attila senkinek nem beszél a családját érintő ügyről, tudjuk, hogy megérintette, de minden barátja tiszteletben tartja az érzéseit, ezért nem kérdezősködünk, nem faggatjuk” – súgta meg a Blikknek a rapper egyik barátja.

„Attilának nincsen kedve semmihez. Nem akar beszélni a történtekről és nem akar foglalkozni semmivel. Szinte minden napja ugyanúgy telik, szomorúan és egyhangúan” – mondta a lapnak a zenész egyik ismerőse, aki szerint Curtis bele is fogyott a megrázkódtatásba.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?